Anasayfa > Oyun Haberleri > Atomic Heart Geliştirme Aşamasını Tamamladı

Atomic Heart Geliştirme Aşamasını Tamamladı

Son yılların sürpriz atı olarak da nitelendirebileceğimiz Atomic Heart geliştirme aşamasının nihayet sonuna gelmiş vaziyette.

Rusya merkezli bir oyun geliştirme stüdyosu olan Mundfish tarafından geliştirilen ve ilk duyurusundan bu yana pek çok oyuncunun dikkatini üzerinde toplamayı başarmış olan Atomic Heart cephesinden yepyeni haberler ve gelişmeler var. Oyuncuları Sovyetler Birliği döneminin soğuk atmosferine konuk edecek, bunu yaparken de fütüristik bir çizgi de izleyecek olan Atomic Heart gelen haberlere göre nihayetinde geliştirme aşamasının sonuna gelmiş durumda. P-3 adlı bir KGB ajanını canlandıracağımız ve görevimiz gereği gizli bir Sovyet üssündeki problemi çözüp sorunun kaynağını öğrenmek için maceramıza başlayacağımız oyun deyim yerindeyse gümbür gümbür geliyor gibi görünüyor.

Merakla beklenen oyun her ne kadar geliştirme sürecinin sonuna gelmiş olsa da geliştirici ekipten oyunun çıkış tarihine ilişkin bir açıklama henüz gelmiş değil. Oyunun geliştirme aşaması bitmiş olsa da ufak hataların giderildiğini ve oyuna deyim yerindeyse bir cila çekildiğini tahmin etmek hiç de zor değil. RTX ve DLSS teknolojilerinin de gücünü arkasına alarak bizlere görsel bir şölen de yaşatacak olan yapım atmosferi ile şimdiden pek çok oyuncuyu etkilemiş vaziyette. PlayStation 4, PlayStastion 5, PC ve Xbox Series X/S platformları için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan yapımın sistem gereksinimleri de geçtiğimiz aylarda geliştirici ekip Mundfish tarafından oyuncularla paylaşılmıştı. Bu gizemli maceraya bir adım atmayı düşünen oyunculardansanız Atomic Heart sistem gereksinimlerine aşağıdan bir göz atabilirsiniz.

Atomic Heart Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir