Anasayfa > Oyun Haberleri > Atomic Heart Oynanış Videosu İle Karşımızda

Atomic Heart Oynanış Videosu İle Karşımızda

Yayınlanan görüntüleri ve teması ile bizleri heyecanlandırmayı başaran Atomic Heart oynanış videosu ile de beklentileri yükseltti. Detaylar haberimizde.

Bir Sovyetler Birliği gizli tesisinde geçen ve atmosferi ile dikkat çeken yapım Atomic Heart duyurulduğu ilk günden bu yana pek çok oyuncu tarafından merakla beklenen yapımlar arasında kendine yer bulmayı başardı. Rusya merkezli geliştirici ekip Mundfish tarafından geliştirilen ve bizleri Sovyetler Birliği’nin soğuk ve ciddi atmosferine konuk edecek olan yapım fütüristik atmosferi ile de dikkat çekiyor. Bahsi geçen gizli tesisteki araştırmaları ters gitmesi sonucunda tesise yollanan P-3 adlı bir KGB ajanının maceralarına ortaklık edeceğimiz oyunu, için 20 dakikadan uzun bir oynanış videosu yayınlandı. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Atomic Heart oynanış videosu ile baş başa bırakalım.

https://youtu.be/J331TUZvoQI

Görselliği, atmosferi, düşman çeşitliliği ve çatışma mekanikleri ile göz dolduran bir iş sergileyen yapım tüm bunlarla beklentilerimizi de bir kat daha yükseltmiş vaziyette. Hem yakın dövüşte, hem de ateşli silahlar konusunda iyi bir iş çıkartıldığı belli olan yapımın aynı zamanda bir de craft sistemi bulunuyor. Böylelikle maceranız boyunca bulduğunuz çeşitli maddeler ile yepyeni şeyler üretmek ve geliştirmeler yapmak mümkün olacak. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformları için çıkış yapacak olan Atomic Heart‘ın bu yıl içerisinde piyasaya sürülmesi beklense de elimizde henüz açıklanmış net bir çıkış tarihi maalesef bulunmuyor. RTX ve DLSS‘in gücünü de arkasına alarak görsel açıdan da oldukça güçlü bir iş ortaya koymaya aday oyunun sistem gereksinimlerine ise aşağıdaki yazımızdan göz atabilirsiniz.

Atomic Heart Sistem Gereksinimleri

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir