Anasayfa > Oyun Haberleri > Atomic Heart Xbox Game Pass Üzerinde Çıkış Yapacak

Atomic Heart Xbox Game Pass Üzerinde Çıkış Yapacak

Uzun bir süredir heyecanla beklenen bilim-kurgu aksiyon oyunu Atomic Heart Xbox Game Pass kütüphanesinde çıkış yapacak. Detaylar yazımızda.

Xbox ve Bethesda yayınında yapılan duyuru doğrultusunda Atomic Heart’ın Microsoft’un oyuncu dostu abonelik hizmetine ekleneceği ortaya çıktı. Merakla beklenen Atomic Heart çıkış yaptığı gün Xbox Game Pass aboneleri tarafından deneyim edilebilecek. Yapılan gösterimde Atomic Heart’ın yanı sıra birçok oyunun Game Pass bünyesinde çıkış yapacağı duyuruldu.

Mundfish tarafından geliştirilen Atomic Heart oyuncuları bir Sovyet distopyasına götürecek. Oyuncular birbirinden ilginç makine ve yaratıkların bulunduğu Sovyet devlet laboratuvarlarını keşfedecek. FPS türündeki oyun için BioShock‘un ruhani devamı gibi hissettiriyor da diyebiliriz. Geçtiğimiz süreçte oyuna dair birkaç video yayımlanmış, yapımın resmettiği absürt bilim kurgu dünyası ortaya bir kez daha çıkmıştı. Atomic Heart, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak.

Atomic Heart Xbox Game Pass duyuru fragmanını aşağıdaki bağlantı üzerinden izleyebilirsiniz.

Bir dakikalık yeni videoda karakterin birbirinden ilginç silahları kullanarak acayip düşmanlara karşı mücadele ettiğini görüyoruz. Oyunun grafik tarafında da yeni nesil teknolojilerden tam olarak yararlanacağı tahmin ediliyor.

Oyunun daha önce ekran görüntüsü modunu görmüş ve karakterlerinden yedi dakikalık 4K oynanış videosunu izlemiştik. Atomic Heart çıkış tarihi ise henüz duyurulmadı.

Ülkemizde de uygun fiyatıyla rağbet gören Xbox Game Pass, geçtiğimiz süreçte de büyük çaplı yapımları çıkış gününde abonelerine sunmuştu. Bu durumun video oyun ekosistemi için oldukça yararlı olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle oyun fiyatlarının aşırı pahalı olduğu ülkemizde Xbox Game Pass aylık abonelik sistemiyle iki yüzden fazla oyunu deneyim etmek mümkün.

Diğer yandan bu kütüphanenin sürekli olarak genişlediğini ve taze kaldığını da belirtelim. Atomic Heart gibi birçok oyun çıkış yapar yapmaz kütüphanede yerini alıyor. Bu durumun en güncel örneklerinden birisi Outriders olmuştu.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir