Anasayfa > Oyun Haberleri > Avatar Frontiers of Pandora Duyuru Fragmanı ile Karşımızda

Avatar Frontiers of Pandora Duyuru Fragmanı ile Karşımızda

Popüler bilim kurgu filmi Avatar’ı video oyunu dünyasına taşıyacak olan Avatar Frontiers of Pandora duyuru fragmanı ile göz kamaştırdı. Detaylar haberimizde.

Takvimler 2009 yılını gösterirken ünlü yönetmen James Cameron‘ın yazdığı ve yönettiği Avatar vizyona girdi. O güne dek görülmemiş görsel efektler ve 3D teknolojisinin ustaca kullanıldığı film seyircilere adeta bir görsel şölen yaşatıyordu. Bir seri haline gelmesi planlanan Avatar’ın devam filmleri de yoldayken Ubisoft geçtiğimiz gün düzenlenen Ubisoft Forward etkinliğinde Avatar Frontiers of Pandora oyununu duyurdu ve yapım için bir de beklentilerimiz bir hayli yükselten duyuru fragmanı yayınladı.

PlayStation 5, Xbox Series X/S, Stadia ve PC platformları için çıkış yapacak olan Avatar Frontiers of Pandora oyunculara müthiş bir açık dünya deneyimi yaşatacak gibi görünüyor. Avatar dünyasının mavi tenli ve normal bir insana göre daha iri cüsseli halkı Na’vi‘lerden biri olarak oynayacağımız bu oyunda bir Na’vi‘nin yaptığı gibi çeşitli fantastik hayvanlarla bağ kuracak ve bu sayede onları kullanabileceğiz. Göz kamaştıran Avatar dünyasında özgürce gezerken bu hayvanlar en büyük yardımcılarımız olacaklar gibi görünüyor. Ancak fragmanda da görüldüğü üzere halkımızın huzuru insanların bu dünyayı keşfetmesi ve kaynaklarından faydalanmak için buraya akın etmeleri ile değişecek. hikayenin bu saatten sonrasını ise bekleyip göreceğiz.

Oyuncuları daha şimdiden heyecanlandırmayı başarmış olan Avatar Frontiers of Pandora için belirtilen çıkış tarihi ise önümüzdeki yılın belirsiz bir ayı oldu. Kısacası oyun bir erteleme ile karşılaşmazsa 2022 yılında konsol ve PC’lerimizi süslüyor olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir