Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft’un Yeni Avatar Oyunu 2022’ye Ertelendi!

Ubisoft’un Yeni Avatar Oyunu 2022’ye Ertelendi!

2017 yılında Ubisoft tarafından duyurulan yeni Avatar oyunu ile ilgili ertelenme haberi geldi. Ubisoft yaptığı açıklamada oyunun 2022’ye ertelendiğini söyledi.

Avatar oyunu

Yeni Avatar oyunu ilk defa 2017 yılında Ubisoft tarafından duyurulmuştu. Bugüne kadar kendisinden çok fazla haber alamadığımız oyunla ilgili elimizde pek fazla bilgi olmasa da en azından geliştirme sürecinde olduğunu biliyorduk. Fakat Ubisoft yaptığı açıklamayla sessizliğini bozarak oyunun çıkış tarihinin ertelendiği duyurdu. Ubisoft yeni çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi vermese de yaptığı açıklamada oyunun Nisan 2021 ve Mart 2022 tarihleri arasında piyasa sürüleceğini belirtti.

Avatar oyunu

Verilen bu tarih yeni Avatar filmine de oldukça yakın gözüküyor. 2009’da çıkan ilk Avatar filminin ardından hayranlar, yeni bir devam filmi için beklemeye başlamıştı. Avatar 2 ile ilgili ortaya çıkan onlarca asılsız iddia ve teoriden sonra filmin geleceği duyurulmuştu. Fakat hayranlar sevinmeye vakit bulamadan film ertelenmiş, ikinci filmin yolunu gözleyenler de uzun bekleyişlerine geri dönmek zorunda kalmışlardı. Eğer yeni bir ertelenme haberi daha gelmezse bu bekleyiş 2021’in sonu veya 2022’nin başlarında sona erecek.

Overwatch Toksiklik Sorununu Yapay Zeka Yardımıyla Aşıyor

Oyunun geliştiriciliğini ise Massive Entertainmet yapacak. Daha önce önümüze Far Cry 3,  Tom Clancy’s The Division ve Assassin’s Creed: Revelations gibi oyunlar sunan stüdyonun bu defa neler yapacağını ise ileride göreceğiz.

Böylelikle yeni Avatar oyunu da Ubisoft’un ertelenen oyunlar kervanına katılmış oldu. Ubisoft daha önce yaptığı duyurularda Far Cry 6’nın ve yeni Rainbow Six oyunun da ertelendiğini duyurmuştu. Covid-19 salgını nedeniyle duymaya alıştığımız bu ertelenme haberlerinin daha ne kadar devam edeceği ve ne zaman son bulacağı ise büyük merak konusu.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir