Anasayfa > Oyun Haberleri > Avengers War Table Bu Akşam Canlı Yayında

Avengers War Table Bu Akşam Canlı Yayında

Avengers War Table bu akşam canlı yayın yapıyor. Yayında co-op özelliğinin gösterilmesi bekleniyor. Yayını nasıl izleyebileceğiniz haberimizde.

2019’da Marvel’in en başarılı serilerinden biri olan Avengers’ın oyununun yapılacağı açıklanmıştı.  Ancak, geek dünyasında sevinçle karşılanan haber, oyundan ilk görüntülerin gelmesiyle, yerini kuşkuya bırakmıştı. Oyun görüntülerini canlı yayında paylaşan geliştiriciler, bu geleneği bozmadı. Bu akşam Türkiye saatiyle 20.00‘da yeni bir canlı yayın yapılacak.

Yeni Avengers Oyunundan Canlı Yayın

Oyunun 4 Eylül 2020‘de yayınlanması bekleniyor. Yayıncılığını Square Enix‘in üstleneceği oyun, Play Station 4 ve Xbox One için bu tarihte yayınlanacak. Ayrıca, oyunun yeni nesil versiyonlarının çıktıkları zaman Play Station 5 ve Xbox Series X için yayınlanacağı duyuruldu. Oyunlar ve konsollar, batıda “holiday season” olarak bilinen ve tatillerin arka arkaya geldiği Eylül-Aralık zaman diliminde yayınlanıyor. Bu anlamda, yeni Avengers oyunu, tercih ettiği çıkış zamanı bakımından kesinlikle iddialı.

Bu akşam yapılacak canlı yayında Avergers War Table için yeni oynanış görüntülerinin gösterilmesi bekleniyor. Ayrıca canlı yayında meraklı beklenen çok oyuncu özelliği de görücüye çıkarılacak. Canlı yayın, Youtube’da GameSpot Trailers kanalı üzerinden izlenebilecek. Ayrıca sitemizden de aşağıdaki videoya tıklayarak yayını izleyebilirsiniz.  Yayının Türkiye saatiyle 20.00’da başlayacağını hatırlatalım.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir