Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Avengers Oyunundan Canlı Yayın

Yeni Avengers Oyunundan Canlı Yayın

Marvel’ın en başarılı film serilerinden biri olan Avengers serisi en son Endgame filmi ile izleyici karşısına çıkmıştı. E3 2019’da ise Avengers’ın bir video oyununa uyarlanacağı duyurulmuştu. Hayranların oyunun durumunu sorması üzerine yapımcı firmadan bir açıklama geldi.

avengers

E3 2019‘da oyunun 25 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanmıştı. Oyunda her karakterin farklı mekanikleri olacağını ve co-op özelliği olduğunu biliyoruz. Hulk, Black Widow, Captain America, Iron Man ve Thor oynanabilir karakterler arasında. Oyunun Marvel Sinematik Evren‘le paralalellikler içerip içermeyeceği ise henüz belli değil.

Dün Marvel Entertainment Youtube kanalından yayınlanan videoya göre 24 Haziran tarihinde canlı olarak Marvel’ın War Table etkinliğinde bir oynanış videosu gösterilecek. “#Reassemble” sloganıyla yayınlanan videonun sonunda ise oyunun çıkış tarihi olan 4 Eylül 2020 tarihi belirtilmiş.

Marvel’s Avengers 4 Eylül‘de PC, PS4, Xbox One ve Stadia‘ya çıkış yapacak.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir