Anasayfa > Oyun Haberleri > Back 4 Blood Türkçe Dil Desteği İle Çıkış Yapacak

Back 4 Blood Türkçe Dil Desteği İle Çıkış Yapacak

Left 4 Dead serisi ile tanıdığımız Turtle Rock Studios tarafından geliştirilen Back 4 Blood Türkçe dil desteğine sahip olacak. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde The Game Awards ödül töreninde tanıtılan ve oyuncular tarafından ilgi ile karşılanmış olan Back 4 Blood başarılı bir örneğine hasret kaldığımız zombi temasını işleyecek bir FPS oyunu olarak karşımıza çıkacak. Left 4 Dead serisi ile türdeki iddialarını halihazırda ortaya koymuş olan Turtle Rock Studios‘un ellerinden çıkacak olan yapım oynanış mekanikleri ve genel havası itibariyle de Left 4 Dead‘in ruhani devamı olduğunu oldukça belirgin bir şekilde oyunculara gösteriyor.

17 ve 21 Aralık tarihleri arasındaki kapalı alfa sürecini geride bırakan oyun hakkında ülkemizdeki oyuncuları da sevindirecek bir gelişme yaşandı. Oyunun Steam sayfasında yer alan bilgilere göre Back 4 Blood Türkçe dil desteğine sahip olarak çıkışını gerçekleştirecek. Türkçe dil desteği oyunun menüleri ve altyazıları için geçerli olacakken maalesef Türkçe seslendirme ise oyunda yer almayacak.

Oyun aynı zamanda ön siparişe de açılmış vaziyette. Back 4 Blood‘ın standart sürümünün ön sipariş fiyatı Steam üzerinde 249 TL olarak belirlenmiş durumda iken deluxe sürümünün fiyatı ise 375 TL. Ultimate sürüme sahip olmak isteyen oyuncuların ise 399 TL‘yi gözden çıkartmaları gerekiyor. Konsol kanadına baktığımızda ise oyunun standart sürümünün 599, deluxe sürümünün 859 ve ultimate sürümünün ise 999 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip olduğu göze çarpıyor. Çıkış tarihi 22 Haziran 2021 olarak belirlenmiş olan oyun bakalım oyuncuların beklentilerini karşılayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir