Anasayfa > Oyun Haberleri > Left 4 Dead’in Ruhani Devamı: Back 4 Blood Tanıtıldı

Left 4 Dead’in Ruhani Devamı: Back 4 Blood Tanıtıldı

Left 4 Dead oyunlarının arkasındaki geliştirici ekibin ellerinden çıkan yeni oyun Back 4 Blood The Game Awards töreninde tanıtıldı. Detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda başarısını Left 4 Dead ile kanıtlamış Turtle Rock Studios‘un oturduğu, yayıncılığını ise Warner Bros. Interactive Enterntainment‘ın üsteleneceği Back 4 Blood için hem hikaye hem de oynanış fragmanları yayınlandı. Left 4 Dead ile oldukça büyük benzerlikler taşıyan ve co-op olarak da oynayabileceğimiz oyunda amacımız zombilerle dolu mekanlardan işbirliği yaparak sağ kurtulmak ve bu zombi felaketinin sonunu getirmek.

Devil Worm adı verilen bir parazit tarafından enfekte edilmiş olan kişilerin zombilere dönüştükleri oyunda Left 4 Dead oyunlarından da hatırladığımız farklı özelliklere sahip daha gelişmiş zombiler de oyunculara zorlu anlar yaşatacak. Çıkış tarihi 22 Haziran 2021 olarak açıklanmış olan yapım PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Back 4 Blood PC kanadında hem Epic Games Store, hem de Steam üzerindeki yerini alacak.

Left 4 Dead serisinin ruhani devamı olarak da nitelendirilen ve seriyi özleyen oyunculara aynı tadı yaşatacak gibi görünen oyun bakalım beklentileri karşılayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir