Anasayfa > Oyun Haberleri > Left 4 Dead 2 The Last Stand Güncellemesi İçin Fragman Yayınlandı

Left 4 Dead 2 The Last Stand Güncellemesi İçin Fragman Yayınlandı

Left 4 Dead 2 The Last Stand ile birlikte 8 yıllık bir aranın ardından ilk büyük güncellemesini almaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Valve tarafından geliştirilen ve kısa süre içerisinde klasikler içerisinde kendine yer bulmayı başaran Left 4 Dead 2 dile kolay tam 11 yıl önce hayatımıza girdi. Bu 11 yıllık süreç içerisinde kendine sadık bir oyuncu kitlesi edinmeyi de başarmış olan oyunun lobileri kendisinden çok daha genç olan birçok oyundan daha fazla anlık oyuncu sayısına sahip. Tek kişilik hikaye modunun yanı sıra çok oyunculu modlara da sahip olan oyun hem istediği düşük sistem gereksinimleri, hem de uygun fiyatı ile bu zamana kadar pek çok oyuncunun tercihi oldu.

Left 4 Dead 2 için geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılmış olan The Last Stand adındaki güncelleme ile birlikte Valve bu oyunu unutmadığını göstermiş oldu. 8 yıllık upuzun bir aranın ardından ilk büyük güncellemesini de böylelikle alacak olan oyun bu güncelleme ile The Last Stand hikayesine, yeni başarımlara, 26 adet yepyeni haritaya ve 2 adet yeni yakın dövüş silahına kavuşacak. Bunun yanı sıra The Last Stand güncellemesi ile birlikte oyuncuları animasyonlar için düzeltmeler, yeni seslendirmeler, yeni animasyonlar ve kaplamalar bekliyor. Tüm bunlara ek olarak Tank Run ve Rocketdude adlı iki yeni mutant zombi de oyunculara haritayı dar etmek için hazır bekliyor olacaklar.

24 Eylül tarihinde yayınlanacak olan güncelleme ile birlikte çoğu oyuncu da uzun bir aranın ardından Left 4 Dead 2‘ye yeniden bir göz atmak isteyecektir diye tahmin ediyoruz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir