Anasayfa > Blog > Left 4 Dead 2 Konsol Açma İşlemi

Left 4 Dead 2 Konsol Açma İşlemi

Valve firmasının diğer oyunları gibi bir durum da bu oyun için geçerli. Left 4 Dead 2 konsol açma  oyunun varsayılanlarında kapalı olduğu için gerekiyor.

Oyunu ilk kurduğumuzda standart ayarların hepimize yetebileceği düşünüldüğünden dolayı, başta kapalı olarak gelen ayarlar arasında komut konsolu da yer alıyor. Fakat bu durumu çözmek de bir hayli basit. Aşağıdaki yollardan herhangi birisini uygulayarak konsolu açabilirsiniz. Source motorunun ayarları ile konsol üzerinden oynamaya alışan bizler için Left 4 Dead 2’de de işler bu sayede kolaylaşıyor.

L4D2 Konsol Açma Yolları

  • Oyun eğer açıksa kapatın. Steam üzerinden kütüphanenize girin, Left 4 Dead 2’ye sağ tıklayarak ‘Özellikler’ kısmına ilerleyin. Burada ‘Başlatma Seçeneklerini Ayarla…’ butonuna tıklayın ve açılan kutucuğa ‘-Console’ yazdıktan sonra, tamam diyerek kapatın.

ya da

  •  Oyunun içerisinde Ayarlar, Klavye Fare ayarları kısmına ilerledikten sonra, Geliştirici Konsoluna İzin Ver ya da oyun İngilizce ise “Allow Developers Console” diyelim, kaydederek kapatalım.

Bu yollardan herhangi birisini uyguladığınızda Left 4 Dead 2 konsol açma işlemini de gerçekleştirmiş oluyorsunuz, o noktadan sonra iş tamamen eğlencenize kalıyor. İyi oyunlar.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir Yorum

  1. left4 dead 2 oynarken yazı yazılıyor herkes yazıyor ben yazamıyorum ve bide mikrofonla konuşuyorlar bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir