Anasayfa > Oyun Haberleri > Bad Dream: Coma Xbox İçin Çıkış Yaptı

Bad Dream: Coma Xbox İçin Çıkış Yaptı

Bad Dream: Coma Xbox versiyonu oyuncularla buluştu. Point&Click, indie ve gerilim ögelerini birleştiren oyun, yeni platformda da iddialı. Detaylar haberimizde.

Bağımsız Polonyalı stüdyo Desert Fox tarafından geliştirilen, bilgisayar ve Nintendo Switch versiyonlarıyla kullanıcılardan büyük çoğunlukla olumlu eleştiriler alan Bad Dream: Coma Xbox sürümü 20 Nisan’da oyuncularla paylaşıldı. Karanlık ve rahatsız edici atmosferiyle, kabus teması ve birden fazla sona sahip lineer olmayan hikayesiyle benzerlerinden ayrılan oyun, Xbox One, Xbox Series S ve Xbox Series X için çıkış yaptı.

Bad Dream: Coma – Xbox Fragmanı:

Daha önce incelememizden çok yüksek puan alan Bad Dream: Coma, yenilikçi oynanışı ve atmosferiyle bizleri büyülemeyi başarmıştı. Uyanamadığımız bir kabusa daldığımız oyunda amacımız çeşitli bulmacaları çözerek rüyadan bir çıkış yolu bulmak. Bu mücadelemiz sırasında çeşitli kararlar vermemiz gerekiyor ve verdiğimiz kararlar oyunun ilerleyişini dramatik bir biçimde değiştiriyor.

Bad Dream: Coma İnceleme Dosyası

Bad Dream: Coma Xbox

Point & Click mekaniklerine dayanan bu bağımsız korku oyunu, PC ve Nintendo Switch’te piyasaya sürüldüğünde çok iyi karşılandı. Oyun, bilgisayar versiyonuyla Steam’de yüzde 91 olumlu yoruma kadar ulaştı ve Metascore’dan 79/100 puan almayı başardı. Oyuncuları, minimalist bir grafik stili ve eşsiz bir atmosferik müzikle karşılıyan Bad Dream: Coma, son yılların en ilgi çekici ve alışılmadık korku/gerilim oyunlarından biri ve şimdi Microsoft konsollarında dehşeti yaşatmaya devam edecek. Eşsiz atmosfere ek olarak, oyuncular, tekrar oynanabilirliği oldukça yüksek olan bu oyunu her yeniden oynadıklarında yeni bir şeyler keşfetmelerine olanak tanıyan kapsamlı, doğrusal olmayan bir hikaye deneyimleyecekler. 

Ultimate Games’te COO konumunda bulunan Rafał Jelonek, oyunu şu sözlerle özetliyor:

Bad Dream: Coma, son yılların en ilgi çekici ve alışılmadık korku oyunlarından biri ve artık Microsoft konsollarında da oynanabilir durumda. Bad Dream: Coma çok benzersiz bir eser, korku ve karanlık atmosfer hayranları için mutlaka oynanması gereken oyunlardan biri olduğunu söyleyebilirim.”

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir