Anasayfa > Oyun Haberleri > Baldur’s Gate 3 Fragmanı ve Gameplay Videosu Yayınlandı

Baldur’s Gate 3 Fragmanı ve Gameplay Videosu Yayınlandı

Oyuncuların merakla beklediği Baldur’s Gate 3 fragmanı ve gameplay videosu nihayet hayranların beğenisine sunuldu. Detaylar haberimizde.

Başta serinin hayranları ve RPG türünün meraklıları tarafından senenin en merakla beklenen oyunlarının başında gelen Baldur’s Gate 3 için nefes kesen bir fragman yayınlandı. Larian Studios tarafından geliştirilen oyun, oyunculara şimdiye kadar eşine pek az rastladıkları derecede derin bir RPG deneyimi vadediyor. Baldur’s Gate 3 aynı zamanda Larian Studios tarafından geliştirilen en büyük bütçeli ve iddialı yapım da olacak. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Baldur’s Gate 3 fragmanı ile baş başa bırakalım.

PAX East etkinliğinde gösterilen fragmanın ardından Baldur’s Gate 3 cephesinden bir de gameplay videosu geldi. Steam, Stadia ve GOG için çıkış yapacak olan oyun için elimizde henüz net bir çıkış tarihi bulunmuyor. Ancak oyun 2020 yılı içerisinde en azından erken erişim vasıtası ile oynanabilecek.

Oyunculara eşsiz bir evrenin içerisinde kendi hikayelerini yaşama fırsatı sunacak oyun için hayranlar şimdiden oldukça merak içerisindeler. Yayınlanan fragman ve gameplay videosunun ardından sosyal medya ve oyuncu forumlarındaki tepkilerin önemli bir çoğunluğu olumlu ölçekte oldu. Oyunun gameplay videosuna da buradan göz atabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir