Anasayfa > Oyun Haberleri > Baldur’s Gate 3 Geliştiricilerinden Banal Oyunculara Şakayla Karışık Sitem

Baldur’s Gate 3 Geliştiricilerinden Banal Oyunculara Şakayla Karışık Sitem

Baldur’s Gate 3 oyununun karakter yapma ekranında en çok seçilen opsiyonlar çok normal bir insanı oluşturunca geliştiriciler şaşkınlık içinde kaldı.

Karakter editöründeki seçim verisini toplayarak en çok yapılan seçimlerden tek bir karakter oluşturan geliştirici ekip, sonuçtan pek de memnun olmadı. Ten renginin değiştirilebildiği, karaktere şeytani gözlerin, kuyrukların, boynuzların eklenebildiği editörde en çok seçilen seçenekler, pek de yaratıcı bir ortalamayla karşımıza çıkamadı.

baldurs-gate-3

Yaptıkları güncellemenin detaylarında bu karaktere de yer verip oyunculara bir çağrıda bulunan geliştirici ekip, şakayla karışık sitem etti. Birçok farklı karakter özelleştirme seçeneğini olduğunu belirten Baldur’s Gate 3 geliştiricisi Larian, bütün bunlara rağmen en genel karakterin ortaya çıkmasına şaşırdı. Daha önce birçok değişik karakterle karşılaşan geliştiriciler, verinin doğruluğundan emin olamadığı için bir kez daha kontrol etse de sonuç aynıydı.

Spider-Man Miles Morales Altın Statüsüne Ulaştı!

“Karakter yaratma seçeneklerinizle kendi yarattığınız bir şeyi paylaşalım sizlerle (kendi hatanız). Karakter yaratma ekranındaki en popüler seçimleri aldık, ve bunu oluşturduk. Analiz sistemimizin çalışmadığını düşündük! Kontrol ettik, çalışıyordu.

Helal olsun, resmen varsayılan Vault Dweller’ı yapmışsınız. Bu ne beyler. Size şeytan gözler, boynuzlar verdik, kuyruk bile verdik. Çok üzgünüz. Biraz çılgınlaşın, bunun üzerinde çok çalışmıştık!”

Veriye baktıklarında çılgın kombinasyonlarla oluşturulmuş karakterleri görüp bir Frankenstein beklediklerini belirten geliştiriciler, böyle normal bir karakter görünce sistemi tekrar kontrol ettiklerini söyledi. Bütün oyuncularının karakterlerini sevdiğini de açıklayan Larian, yakın zamanda daha fazla veri paylaşacağını oyunculara duyurdu.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir