Anasayfa > Oyun Haberleri > Spider-Man: Miles Morales Altın Statüsüne Ulaştı!

Spider-Man: Miles Morales Altın Statüsüne Ulaştı!

PS5 ve PS4 için çıkışı yakın olan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales altın statüsüne ulaştı, oyun fiziksel ve dijital olarak çıkışa hazır.

Sektörün jargonuna alışık olmayabilirsiniz, oyunun altın statüsüne ulaşması fiziksel kopyanın tamamen hazır olduğu anlamına geliyor. Çıkışa tamamen hazır olan Spider-Man: Miles Morales, yine de çoğu oyun gibi bir ilk gün güncellemesi alarak eksikliklerini kapatabilir. Oyunun geliştiricisi Insomniac Games, oyunun altın statüsüne ulaştığı aşağıdaki gönderiyle birlikte oyunculara duyurdu.

Spider-Man Miles Morales Fragmanı

“Miles Morales’in PS5 ve PS4 için altın statüsüne ulaştığını, kalplerinize bütün dünyada 12 Kasım’da sızacağını zevkle duyuruyoruz!”

Yine Insomniac’ın geliştirdiği Marvel’s Spider-Man’in hikâyesini, fazla göremediğimiz bir karakter olan Miles Morales’in üzerinde yoğunlaşarak uzatacak olan oyun, ABD, Japonya, Kanada, Meksika, Yeni Zelanda ve Güney Kore’de 12 Kasım’da çıkarak PS5’in çıkış oyunlarından bir tanesi olacak. PS4’te de oynayabileceğimiz oyun, Avrupa’da ve Türkiye dahil olmak üzere dünyanın geri kalanında ise 19 Kasım’da çıkışını gerçekleştirecek.

Oyunun 16 Eylül tarihinde yayımlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Orijinal oyunun bir sene sonrasında geçen Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’te birçok yeni farklı mekanik, ve bizleri şaşırtmayan birçok quicktime event ile karşılaşıyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=yqfN2KljA3Q

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir