Anasayfa > Oyun Haberleri > Spider-Man Miles Morales İçin Fragman Geldi

Spider-Man Miles Morales İçin Fragman Geldi

Playstation 4’ün son bombalarından biri olan Marvel’s Spider-Man büyük bir ilgi gördü. Oldukça başarılı olan oyundan sonra yeni bir Spider-Man oyunu duyurusu geldi PlayStation tarafından. Spider-Man Miles Morales 2020’de geliyor. Detaylar haberimizde.

PlayStation’un düzenlediği etkinlikte PlayStation 5 için çıkacak oyunları tanıttılar. Bunların arasında elbette PlayStation 4’ün en sevilen oyunlarından biri olan Spider-Man olmazsa olmazdı. Bu senenin sonunda oyuncularla buluşacak olan Spider-Man Miles Morales, oyununda isimden de anlaşılabileceği gibi Peter Parker yerine Miles Morales’i yönetiyoruz. Oyunda Miles Morales’in özel güçlerinden oldukça fazla yararlanacağız. Elektrik güçleri ve görünmez olma bunlardan bazıları. Fakat pek fazla heyecanlanmayın deriz. Çünkü ilk oyuna oldukça benziyor. Bunu tıpkı UNCHARTED 4 ve UNCHARTED: Lost Legacy gibi düşünebilirsiniz. Görsel açıdan ağız sulandıran oyun, Miles Morales karakterine Ultimate evreninden özellikler taşıtacak gibi. Bazı söylentiler de içeriğin tamamen bir DLC olarak çıkacağı yönde. Tabii, bu sadece bir söylenti. Bu söylentinin en büyük nedeni ise görüntülerin ilk oyuna çok benzemesi.

https://www.youtube.com/watch?v=gHzuHo80U2M

Siz de oyun hakkındaki beklentilerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir