Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 1, Amazon Prime’da Bedava Oldu

Battlefield 1, Amazon Prime’da Bedava Oldu

Amazon Prime üyesi olan oyunseverler için Battlefield 1 bedava olarak dağıtılıyor.

Geride bıraktığımız 2 Ağustos tarihinde; Battlefield 4, Amazon Prime abonelerine bedava dağıtılmıştı. Bugün itibarıyla Amazon Prime abonesi olan herkes, Battlefield 1’i ücretsiz bir şekilde EA kütüphanesine ekleyebilecek.

battlefield-1-ucretsiz-oldu

Battlefield 1 Nasıl Bedava Alınır?

En baştan belirtmekte fayda var: bedava Battlefield 1 edinebilmek için Amazon Prime abonesi olmanız gerekmekte. Buradan Amazon Prime‘ın sitesine erişebilir ve abone olabilirsiniz. Abonelik ücreti ise 7.90 lira. Ayrıca üye olduktan sonra ilk ay ücretsiz olarak Prime hizmetlerinden yararlanabiliyorsunuz.

Amazon Prime üyeliği oluşturup hesabınıza giriş yaptıysanız artık gerisi çok basit. Buraya tıklayıp direkt olarak Battlefield 1‘i talep edeceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz. “Şimdi talep et” butonuna tıklayınca karşınıza çıkacak kodu Origin uygulaması üzerinden etkinleştirmeniz gerekmekte.

battlefield-1-ucretsiz-oldu

Kodu Nasıl Aktifleştireceğiz?

Öncelikle Origin üyeliğiniz yoksa buradan üyeliğinizi ücretsiz şekilde başlatabilirsiniz. Daha sonra bu bağlantıya tıklayarak uygulamayı indirip giriş yapmalısınız. Uygulamayı açtığınızda karşınıza çıkan ekranın sol üstündeki “Origin” sekmesine basın. Ardından “Reedem Product Code..” butonuna tıklayın. Amazon tarafından bize verilen kodu karşınıza çıkan alana yapıştırın ve “next” butonuna, ardından da “confrim“e basın. Tebrikler, artık Battlefield 1 sahibisiniz. Bu adımları uyguladıktan sonra oyun Origin kütüphanenizde sonsuza kadar kalacak.

Origin‘in yanı sıra EA masaüstü uygulaması üzerinden de oyuna erişebilirsiniz. Uygulamayı buradan indirebilir ve kodunuzu aktif edebilirsiniz. Uygulamaya girip sol kısımdaki “My Collection” kısmına tıklayın, “Reedem Code“a basıp Prime Gaming tarafından bize verilen kodu yapıştırın. “Next“e ardından da “Confirm“e tıklayın. Oyununuz hazır!

Oyunu edinmek için 4 Ağustos‘a kadar vaktiniz var. İyi oyunlar!

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir