Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 2042 Oynanış Videoları Sızmaya Devam Ediyor

Battlefield 2042 Oynanış Videoları Sızmaya Devam Ediyor

EA’in engelleme çabalarına rağmen Battlefield 2042 oyununun teknik betasından oynanış videoları sızdırılıyor.

Heyecanla beklenen Battlefield 2042’nin teknik betası başladı ve bir süredir devam ediyor. Fakat bu betadan görüntü sızdırmak her ne kadar yasak olsa da oyuncular oynanış videolarını paylaşmayı sürdürüyor. Normalde temmuz ayında başlayacak olan fakat çapraz platform denemeleri için bu aya ertelenen Battlefield 2042 teknik beta sürümünden oynanış videoları sızmaya devam ediyor.

DICE, görüntü sızdıran oyuncuların teknik betadan, gelecekte yapılacak testlerden ve belki de asıl oyundan yasaklanabileceklerini belirtti.

Oyunun testi perşembe gününden bu yana PC için sürüyor. Xbox sürümü için davetiyeler çıkmaya başladı, PlayStation 5 içinse teknik beta sürümü teknik problemlerden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Battlefield 2042’nin teknik betası birkaç bin kişi daha içerecek ve eylül ayına kadar sürecek. Eylül ayında ise daha çok kişiyi barındıracak olan açık beta dönemi başlayacak. Sızdırılan oynanış videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Battlefield 2042: Sızan Oynanış Videoları

Videoların birçoğunun kalitesi düşük olsa da Battlefield 2042’nin ne sunacağını az çok anlıyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=HJIbn-dyUaY

https://www.youtube.com/watch?v=vkILoLt4cRE

https://www.youtube.com/watch?v=_k_k1h1K2Po

Oyunun sızdırılan görüntülerinde Battlefield 2042’nin tam anlamıyla tamamlanmamış olduğu açıkça görülüyor. Buna rağmen sunulan grafik kalitesi ve oynanış birçok oyuncuyu heyecanlandırmaya yeterli olmuş gibi gözüküyor. Silah modifikasyonları, havada dönen modern it dalaşları, görsel efektler ve dahası 2042’nin savaş teknolojisini güzel bir şekilde yansıtıyor.

Battlefield 2042, 23 Ekim 2021 tarihinde Windows, PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One platformları için piyasaya sürülecek.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir