Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 3 Amazon Prime Üyelerine Ücretsiz Sunuluyor

Battlefield 3 Amazon Prime Üyelerine Ücretsiz Sunuluyor

Serinin sevilen oyunlarından olan Battlefield 3 Amazon Prime üyelerine tamamen ücretsiz bir biçimde sunuluyor. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz aylarda ülkemizde pazarına da giriş yapan Amazon Prime hizmetinin bir kolu olan Prime Gaming her ay kullanıcılarına farklı oyunlarda çeşitli bonuslar ve oyun içi eşyalar sağlamanın yanı sıra bazı oyunları da ücretsiz bir biçimde üyeleri ile buluşturuyor. Ülkemizde 7,90 gibi oldukça uygun bir fiyat ile kullanıma sunulan Amazon Prime‘ın oyuncuların gönlünü kazanmayı başaran Prime Gaming kanadı bu ay ücretsiz olarak sunduğu oyunların arasına Battlefield 3‘ü de eklemiş durumda. EA DICE tarafından geliştirilen Battlefield 3 çıkışını gerçekleştirmiş olduğu 2011 yılında oyuncular ve eleştirmenler tarafından iyi yorumlar ile karşılanmıştı.

Battlefield 3 Amazon Prime

Prime Gaming kullanıcılarının bu fırsattan yararlanmak için 30 Aralık tarihine kadar kod talebinde bulunmaları gerekiyor. Verilen kodu Origin üzerinden aktive ettiğiniz taktirde ise oyun sonsuza dek sizin oluyor. Halihazırda Battlefield 3‘e sahipseniz yada herhangi bir sebepten ötürü oyunu oynamayacaksanız da aldığınız kodu başkaları ile paylaşmanız konusunda herhangi bir kısıtlama olmadığını hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. kullanmıyacak olan varsa seve seve kodu alabilirim arkadaşlar teşekkürler 😀
    instagram:@hellokery

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir