Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Amazon Prime Resmi Olarak Türkiye’de

Amazon Prime Resmi Olarak Türkiye’de

 Amazon Prime, resmi olarak Türkiye’ye geldi. Prime Video ve Prime Gaming’i de kapsayan abonelik sistemi Türkiye için özelleştirilmiş fiyat ile ülkemizde yerini aldı. Detaylar haberimizde.

Amazon Prime Windows 10 Uygulaması Çıktı

Amerika Birleşik Devleti merkezli ve dünyanın en zengin adamı olan Jeff Bezos’a ait e-ticaret ve bulut bilişim şirketi Amazon,  popüler abonelik hizmeti ile resmi olarak Türkiye’de. Amazon’un medya tarafında attığı en büyük adımlardan biri olan Amazon Prime abonelik sistemi özel fiyatıyla ülkemizde yerini aldı.

amazon prime

Amazon Prime Hakkında

Abonelik bünyesinde Prime Video, Prime Gaming, teslimat hizmeti ve sınırlı fırsatlara erken erişim hizmetleri yer alıyor. Video sistemi sayesinde ödüllü dizi, film vs. içeriklere erişim fırsatına sahip oluyorsunuz. Gaming sayesinde Twitch ile bağlantılı olarak yayıncılara abonelik fırsatına sahip oluyorsunuz. Teslimat hizmetinde de İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, İzmir ve seçili diğer şehirlerde minimum sipariş tutarı olmadan geçerli ürünlerde bedava kargo ve hızlı teslimat seçeneğinden faydalanabiliyorsunuz.

Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Yeni abonelere ilk olarak 30 gün ücretsiz deneme fırastı sunulmakta. 30 günlük denemeden sonra Türkiye için özelleştirilmiş fiyat olarak aylık 7.90 TL vererek abonelik alabiliyorsunuz.

Türkiye fiyatı ve sunduğu içerikler ile oldukça cazip görünen abonelik, bakalım Türkiye’de ne kadar ilgi görecek ve başarılı olabilecek mi? Siz neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Resmi sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir