Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Amazon Prime Windows 10 Uygulaması Çıktı

Amazon Prime Windows 10 Uygulaması Çıktı

Amazon Prime Windows 10 uygulaması bu perşembe günü kullanıcılarla paylaşıldı. Peki uygulamanın performansı hakkında neler biliyoruz? Detaylar haberimizde.

Microsoft üzerinden ücretsiz olarak kullanıcılara sunulan Amazon Prime Video uygulaması çıktı. Uygulama kullanıcılara Amazon Prime üzerinden video izleme ve indirilmiş videoları çevrimdışı izleme olanakları sunuyor. Amazon Prime videoları Chrome gibi tarayıcılar üzerinden video izleme olanakları sunuyordu, fakat bir Windows aygıta video indirme seçeneği bu uygulama ile ilk kez gelmiş oldu.

Amazon Prime Netflix ve Hulu gibi dijital film, dizi ve belgesel izleme uygulamaları ile bu sene daha çekişmeli bir rekabete girmişti. Bununla ilgili olarak şu anki uygulama üzerinden Watch Party seçeneği ile aynı anda 100 kişilik bir arkadaş grubu ile video izlenebilecek. Fakat bu özellik şu an için yalnızca Amerika’da bulunan kullanıcılar için açıldı. Amazon Prime üyeliği aylık 8.99 $ ödeyerek elde edilebiliyor. Yıllık ücret ise bu durumda 199 $ ödenerek alınabiliyor.

Yaz İndirimi İçin Listenize Ekleyebileceğiniz Oyunlar 2

The Verge tarafından yapılan test kullanımında uygulamanın 720p kalitesinde video gösterimi yapabildiği açıklandı. Amazon Prime internet tarayıcısı üzerinden ise 1080p kalitesinde video izleme özelliği taşıyor. Uygulamadan video indirmenin ise İyi, Daha İyi ve En iyi şeklinde üç kalite seçeneği bulunuyor. Seçilen video kalitesine göre ise videoların cihazda kapladığı yer değişiyor. En İyi kalitede indirilen bir video cihaz içinde en çok yeri kaplıyor. Uygulamanın açıklamasında 1080p kalitesinde video indirilebileceği belirtilmiş olsa da bu seçenek bütün videolar için henüz geçerli değil. Test kullanımı ve sonuçlarına bakılacak olursa Amazon Prime Windows 10 uygulaması hala geliştirmeye açık.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir