Anasayfa > Listeler > Yaz İndirimi İçin Listenize Ekleyebileceğiniz Oyunlar 2

Yaz İndirimi İçin Listenize Ekleyebileceğiniz Oyunlar 2

Sevgili oyuncular, bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde “Yaz indirimi için listenize ekleyebileceğiniz oyunlar” adında bir liste hazırlamıştık. O listeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu yazımızda ise listeye kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Hemen klasik notumuzu geçelim arkadaşlar. Bu listedeki oyunlar tamamen rastgele bir şekilde sıralanmıştır. Boşuna germeyelim ortamı değil mi? Hazırsanız başlayalım efendim!

Mortal Kombat 11

Evde kaldığımız bu sıralar birilerini sağlam bir şekilde pataklamak istiyorsanız yaz indirimi size bu fırsatı sunuyor. Mortal Kombat 11 tam size göre. Hazır hikaye ek paketi çıkmışken Mortal Kombat’ın kanlı dünyasına giriş yapın. Tatmin edici dövüş mekanikleri, oyunun nefis sinematikleri, “Baya baya olmuş.” dedirten grafikleri, karakterleri özelleştirme seçeneği, online turnuvalar derken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile. Bu saydıklarım dışında ağzına kadar içerik dolu oyun. Artık karantinada Fatality listesi çıkarıp duvara mı asarsınız, aile içinde minik turnuvalar mı düzenlersiniz orasını bilemem. Oyunu Steam üzerinden satın almak veya listenize eklemek için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Yaz indirimi

Mount & Blade II: Bannerlord

Bir Türk oyuncu olarak Mount & Blade II: Bannerlord tavsiye etmezsek olmazdı. Sonuçta neredeyse 10 yıldır beklediğimiz oyun bu. Vallahi bunu yapmaktan utanıyorum ama bilmeyenler için Mount & Blade II: Bannerlord kısaca bir aksiyon Rpg oyunudur. Oyun Orta Çağ döneminde geçiyor ve hikayeyi tamamen kendiniz belirliyorsunuz. İster bir esnaf, ister bir savaşçı olun. Atınızı alın ve kendi hikayenizi yazmaya başlayın. Bakalım acımasız bu Kalradya adlı diyarda sizleri neler neler bekliyor. Bu indirimde fırsat kaçmaz. Çeşitli modlarla oynanış saatinizi 2-3 katına çıkaracağınıza da garanti veriyorum.

Yaz indirimi

Niffelheim

Önceki listede Forest’ten bahsetmiştik. Bu listemizde biraz daha küçük çaplı bir oyundan bahsetmek istedim. Niffelheim, İskandinav mitolojisinde geçen bir oyun. Vikingler olarak diyarlar arasında (God of War gibi) hayatta kalmaya çalıştığınız bu oyunda arkadaşlarınızla kaliteli bir vakit geçireceğinizden eminim. Biriniz madende uğraşırken, biriniz de avcılıkla ve ıvır zıvır işleriyle uğraşıyorsunuz. Zindanlarda maceralara atılıyor, yolunuza çıkan yaratıklara haddini bildiriyorsunuz. İndirimde çok ucuz fiyatlara düşüyor. Eğer vikinglere hayransanız ve hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız, yaz indirimi döneminde bir şans verin derim.

Yaz indirimi

Papers, Please

Gümrük memuru olarak çalıştığınız oyunda, fakir bir aileyi geçindiriyorsunuz. Az maaş aldığınızdan çok dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde maaşınızdan kesiyor vicdansızlar! Doğru kişiyi ülkeye sokup “Öyle elini kolunu sallaya sallaya girmek yok! Geçin bakayım sıraya!” deyip alnınızın akıyla çalışıyorsunuz. Kaynananız, amcanız, eşiniz ve çocuğunuzu hayatta tutmanız gerekiyor. Ayrıca yemek, ısınma ve ilaç gibi ihtiyaçlarını da karşılamanız lazım. Oyunda birçok zorlu seçimler karşınıza çıkıyor. Hepsi de vicdanınıza bağlı seçimler. Gişeye gelen tuhaf insanlar, sıkıntılı tipler, örgütler derken. Keşke filmi olsa da izlesek dedirtiyor. Hayır o kısa filmden bahsetmiyorum. Uzun metraj filmden bahsediyorum. Zaten müzikleri ve atmosferi gerçekten oyuncuyu moda sokuyor diyebilirim. Glory to Arstotzka!

Yaz indirimi

RESIDENT EVIL 2 Remake

RESIDENT EVIL markasının suyu çıktığı dönemlerde Capcom, “Bir şeylerin değişmesi gerek artık!” diyerek köklü seriyi temize çekme kararı aldı. Sabit kamerayla başlayan seri, TPS olarak devam etti ve en sonunda FPS olarak karşımıza çıktı. RESIDENT EVIL 7. Serinin özüyle pek bir bağlantısı olmayan oyun oldukça büyük bir başarı yakaladı ve Capcom markası tekrardan hak ettiği yere geldi. Bundan nasibini alan Capcom, eskileri yad etmek amacıyla RESIDENT EVIL 2 Remake projesine imza attı. Oyunu kökten değiştirip RESIDENT EVIL 7’den daha büyük bir başarı yakaladılar. Daha sonradan “Yaa buradan güzel ekmek çıkıyormuş aslında.” mantığıyla RESIDENT EVIL 3 Remake adlı oyunu çıkardılar. Fakat bu kez o başarıyı yakalayamadılar. Çünkü oyun RESIDENT EVIL 2’nin aynısıydı. Sadece dodge eklemişlerdi üstüne. O yüzden tavsiye olarak biz RESIDENT EVIL 2’yi ele alacağız. Sabit kameradan baktığımız orijinal oyundan TPS açısıyla baktığımız bir oyuna geçiyoruz. Mekanlar, karakterler hatta müzikler bile özüne sadık kalırken, grafikler ve oynanış kısmı adeta orijinal oyun için çağ atlamış durumda. Eğer oyuna nostaljik duygularla başlayacaksanız hemen yaz indirimi döneminde alın derim. Eğer ki seriye yeni başlayacaksanız da sizin için güzel bir başlangıç olacaktır.

Yaz indirimi

Wolfenstein: The New Order

Yıllardır bize dayatılan kahraman Amerika temasını bilirsiniz. Bu temanın bir çok alt teması bulunuyor. Ya Rus kötü adam, ya da Naziler oluyor. Wolfenstein da bu kervana katılan isimlerden. Fakat bu sefer konu biraz ilginç. Evet klasik Naziler ve Amerikalılar fakat bu oyun İkinci Dünya Savaşı döneminde geçmiyor. Bu oyun savaşın Naziler tarafından kazanılmasını anlatıyor. Yani savaştan çok çok sonrası. Dünya’nın hakimiyetini alıp tüm Dünya’yı faşizmle yönetiyorlar. Bizim işimiz de bu Nazileri durdurmak. Özellikle vuruş hissiyatı çok güçlü olan bu oyunu özellikle old school FPS sevenlere şiddetle öneriyorum. Oynarken çok eğleneceğinize garanti veriyorum. Ahh o mermilerin dağıttığı uzuvlar yok mu?

Yaz indirimi

Worms Serisi

Evde bulaşık sırası kim diye kavga mı çıkıyor? Ya da kafa dağıtmalık eğlenceli bir oyun mu arıyorsunuz? Worms serisi tam da size göre. Kırmızı ve Mavi adlı takımlardan oluşan oyunlarda asker solucanları yönetiyoruz. Kulağa saçma geliyor değil mi? Oyunda kullandığınız ekipmanlar ve silahlar da dahil her şey oldukça komik ve saçma olan bu oyunda ister tek başınıza, ister arkadaşlarınızla, isterseniz de online olarak oynayabilirsiniz. Bana favori oyunumu soracak olursanız cevabım Worms Ultimate Mayhem olacaktır. Seri ufaktan 3D grafiklere geçerken içerdiği mizah ve keyifli oynanışıyla başında saatlerimi harcadığımı bilirim.

Yaz indirimi

Red Dead Redemption II

Rockstar Games’in yeni bebeği Red Dead Redemption II, geçtiğimiz aylarda PC için çıkışını yapmıştı. Oyuncuların doğal olarak merak ettiği ise, bu yaz indiriminde fiyatının ne kadar olacağı. Açık dünyası, karakterleri ve özellikle grafikleri 2018 yılının en gözde oyunu olmayı başardı. Sisteminiz yeterliyse eğer bu yaz indiriminde bir şans tanıyabilirsiniz.

Yaz indirimi

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

2 Yorumlar

  1. Control steame gelse de alsak artık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir