Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 6, 2021 Sonbaharında Oyuncularla Buluşacak!

Battlefield 6, 2021 Sonbaharında Oyuncularla Buluşacak!

EA’in sevilen birinci şahıs aksiyon serisi Battlefield’ın yeni oyunu Battlefield 6, 2021 Sonbaharında çıkış yapacak. EA yaptığı açıklamalarda çıkış tarihinin yanı sıra oyunla ilgili ayrıntılara da değindi.

Battlefield 6

EA’in yakın zamanda gerçekleştirdiği toplantısında Battlefield 6 ile ilgili haberlere de yer verildi. EA, geliştirici firma DICE’ın yeni Battlefield oyunu üzerinde çalıştıklarını ve oyunu 2021 Sonbaharında oyuncularla buluşturacaklarını söyledi. EA ayrıca gelecek oyunun “yeni nesil oyun” anlayışına uygun olacağını da belirtti. Bu noktada DICE’ın ve EA’in yeni Battlefield oyununda ne yapacakları ve oyunculara nasıl bir deneyim sunacakları hala merak konusu.

EA ayrıca DICE ile ilgili şunları söyledi:

Daha önce eşine rastlanmamış bir Battlefield oyunu üzerinde çalışıyorlar. Konsollarda geçtiğimiz yeni nesil teknolojinin bize sağladığı teknik imkanlar, stüdyonun Batllefield’a yepyeni bir anlayışla yaklaşmasını sağlıyor. Yapılan oyun testlerinden de oldukça pozitif geri dönüşler alıyoruz.

battlefield 6

Star Wars Jedi: Fallen Order EA Play Sistemine Dahil Olacak

Yapılan bu açıklamalardan sonra oyuncuların aklına bazı sorular takıldı. Bunlardan en çok merak edileniyse oyunun hangi platformlara çıkacağı ile alakalı. Oyunun şimdilik hangi platformlara çıkacağı veya eski nesil konsollarca desteklenip desteklenmeyeceği bilinmiyor. Gözler ikinci bir açıklama için EA kanadına çevrildi.

Kimi oyuncularsa yeni nesil ibaresini vurgulayarak yeni Battlefield oyunun eskilerine göre çok farklı bir deneyim sunacağını ve Battlefield anlayışına yeni bir soluk getireceğini düşünüyor. Kimin haklı olduğunuysa 2021 Sonbaharında Battlefield 6 satışa çıktığında göreceğiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir