Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 6 3. Dünya Savaşı Temasına Sahip Olabilir

Battlefield 6 3. Dünya Savaşı Temasına Sahip Olabilir

Battlefield 6 3. Dünya Savaşı temasında geçebilir. Söylentilere göre serinin yeni çıkacak oyunu yakın gelecekte gerçekleşecek hayali bir savaşa odaklanabilir. İddia hakkındaki tüm detaylar haberimizde.

Battlefield 5’in çıkışının üzerinden 2 yıldan fazla zaman geçmişken DICE’tan yeni bir Battlefield hareketi görmek oyuncuları heyecanlandıracak. 2021 sonbaharında çıkacağı düşünülen Battlefield 6, eğer söylentiler doğruysa 3. Dünya Savaşı’nı konu alacak. Çok sevilen Call of Duty Modern Warfare serisi gibi, Battlefield’da oyuncuların oldukça ilgisini çeken bir hikaye yaratmayı başarabilir. Günümüzde gerçekleşecek bir savaşta hangi ülkelerin birlikte yer alacağı, savaşın nasıl sonuçlanacağı gibi hayali tartışmalar birçok oyuncunun ilgisini çekiyor, Battlefield 6 bu ilgiyi kendi yararına kullanabilirse büyük ivme yakalayacaktır.

NATO ülkeleri
Oyunda, mavi ile gösterilen NATO ülkeleri ile Rusya arasındaki bir savaş konu alınabilir.

Battlefield 6 2021 Sonbaharında Oyuncularla Buluşacak

Battlefield 6 NATO ve Rusya Arasındaki Savaşa Odaklanabilir

Söylentinin resmi bir kaynağı olmadığını ekleyelim. “Battlefield 6 3. Dünya Savaşı temasında geçecek” söylentisi bir Reddit kullanıcısının paylaşımına dayanıyor. Hikayenin iki taraflı olacağını öne süren kullanıcı bir tarafta Amerika’da Rus askerleriyle savaşacağımızı öbür tarafta ise NATO’ya sızmaya çalışan Rus ajanları takip edeceğimizi söylüyor. Oyun iddialar doğruysa NATO ve Rusya arasında geçecek çarpışmaları konu alacak ve alternatif bir 3. Dünya Savaşı hikayesi sunmaya çalışacak. Online tarafta ise 64’e 64’lük büyük savaşlar bekleyebiliriz.

Oyun için 3 haritadan haberdar olduğunu iddia eden kullanıcı bu haritaları şöyle sıralıyor: Varoş bir mahalle, bir Avrupa şehri ve Rusya’da bir orman.

Battlefield 5
Battlefield 5 ile 2. Dünya Savaşı’na odaklanan DICE, kullanıcılara güzel bir oynanışın yanında gerçekçi görüntüler de sunmuştu. Battlefield 6’dan daha da fazlasını beklemek yanlış olmaz.

 

Oyun hakkında şu an doğrulanan tek bilgi yapım aşamasında olduğu ve 2021 yılında çıkmasının planlanması. Bu yazıda belirttiklerimiz içeriden bilgi aldığını öne süren bir kullanıcının iddiaları. Battlefield 6’nın 3. Dünya Savaşı’nı konu alması imkansız bir iddia değil tabi ki ancak buradaki iddialar doğrulanmış bilgiler değil. Bu sebepten dolayı iddialara şüpheyle yaklaşmanızı öneririz. DICE ekibi önümüzdeki günlerde bizleri oyun hakkında detaylarla aydınlatacaktır.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir