Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 6’nın Oynanışını İçeren Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

Battlefield 6’nın Oynanışını İçeren Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

Electronic Arts’ın popüler askeri FPS serisi Battlefield’ın yeni oyunu Battlefield 6’nın oynanışına ait ekran görüntüleri sızdırıldı. Detaylar haberimizde.

Battlefield 6 Haziran Ayında Oyunculara Tanıtılacak

Geçtiğimiz günlerde yapılan paylaşıma göre popüler askeri FPS serisi Battlefield’ın yeni üyesi Battlefield 6, 9 Haziran 2021 tarihinde oyunculara duyurulacak. Oyunla alakalı ellerde bulunan bilgiler oldukça sınırlı. Şu ana kadarki çoğu Battlefield oyunu Multiplayer üzerine inşa edilmişti. Battlefield 6’da da Multiplayer deneyimini oyunculara yeni nesil uyumlu olarak yaşatmak isteniyor. 9 Haziran’da detaylı bilgilere sahip olacağız gibi gözüküyor.

uhhh guys….?

Battlefield 6’nın duyurusu giderek yaklaşırken oyun içi ekran görüntüleri olduğu iddia edilen resimler imgur üzerinden paylaşıldı. Ön alfa görüntüleri olarak belirtilen bu görüntülerin oyunun oynanış videosundan alınmış gibi duruyor. Oyunun gelecek veya modern zamanda geçeceği söylentileri mevcuttu.

Bu görüntülere göre söylentiler doğrulanmış oldu. Görüntülerde teknolojik helikopter, tanklar ve uçaklar yer alıyor. Modern gökdelenleri de görebiliyoruz. Kum fırtınalı bir savaş atmosferini görebildiğimiz görüntüler oyunun yakın gelecekte geçeceği ihtimalini de arttıyor.

Tam 4 gün sonra yani 9 Haziran 2021’de Battlefield 6 resmi olarak duyurulacak. Bu duyuruda oyuncular hikaye ve çok oyunculu mod detaylarıyla beraber oynanış görüntüleri ve tabii ki bir de çıkış tarihi görmek istiyor. Başka bir iddiaya göre de Battlefield 6, çıkış gününde Xbox Game Pass servisinin kütüphanesine eklenebilir.

Tabii ki bunun şu an için bir söylenti olduğunu tekrar hatırlatmakta fayda var. 9 Haziran’da tüm bu konuların aslını öğrenmiş olacağız. Sizler Battlefield 6 hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir