Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield V, Amazon Prime’a Özel Bedava Olacak

Battlefield V, Amazon Prime’a Özel Bedava Olacak

Battlefield V, Amazon Prime abonelerine 2 Ağustos’ta bedava olacak.

Daha önce Battlefield 3 ve Battlefield 4′ü abonelerine ücretsiz dağıtan Prime Gaming, şimdi de gözünü serinin son oyununa dikti. Battlefield V yakın bir zamanda bedava olacak. Eğer Amazon Prime abonesiyseniz 2 Ağustos itibarıyla oyunu ücretsiz olarak kütüphanenizin baş köşesine yerleştirebileceksiniz.

Amazon Prime Nedir, Nasıl Abone Olunur?

En baştan bilmemiz gerek ki Amazon Prime ücretli bir abonelik servisidir ve eğer Amazon Prime aboneliğiniz yoksa maalesef Battlefield V‘i edinemeyeceksiniz. Buradan Amazon Prime‘ın web sitesine erişebilir ve eğer istiyorsanız abonelik başlatabilirsiniz. Aboneliğinizin ilk 30 gününün ücretsiz olduğunu da belirtelim. İlk 30 günden sonra her ay 7.90 lira ödeme yaparak aboneliğinizi devam ettirebilirsiniz.

battlefield-v-ucretsiz-olacak

Battlefield V, 2 Ağustos’ta Bedava Oluyor

Amazon Prime aboneliğimizi açtıktan sonra geriye sadece 2 Ağustos‘u sabırla beklemek kalıyor. 2 Ağustos itibariyle ücretsiz Battlefield V kodunuzu bu bağlantıdan edinebilirsiniz. Prime Gaming sitesinden aldığımız kodu da EA‘in masaüstü uygulamasından veya Origin üzerinden etkinleştirebileceğiz.

Origin üyeliğinizi açmayı ihmal etmeyin, buradan Origin‘e üye olabilir ve uygulamayı indirebilirsiniz. Bunun yanında EA‘in henüz beta aşamasındaki masaüstü uygulamasından da kodu rahatlıkla etkinleştirebileceksiniz. Bu uygulamayı indirmek ve üyelik açmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca yine Amazon Prime aboneleri için şu anda devam eden bedava Battlefield 1 fırsatını da kaçırmamak için bu yazımıza göz atabilirsiniz.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir