Anasayfa > Oyun Haberleri > “Beleşçiler” Yüzünden GTA Online Sunucuları Çöktü!

“Beleşçiler” Yüzünden GTA Online Sunucuları Çöktü!

Geçen gün Epic Games Store’da ücretsiz olarak dağıtılan GTA V binlerce oyuncu tarafından rağbet görmüş, oyun dünyasında gündeme oturmuştu. Bu kadar insanın aynı anda girmeye çalışmasıyla GTA Online sunucuları çöktü.

2013 sonbaharında oyun dünyasına bomba gibi düşen GTA V, gerek grafikleriyle gerek devasa haritasıyla dikkatleri toplamış ve satış rekorları kırmıştı. Epic Games Store‘un haftalık olarak dağıttığı bedava oyunların arasına bir anda girip büyük olay yaratan oyun yine gündeme oturdu.Epic Games

Oyunun bedava dağıtılacağı öğrenildikten sonra Epic Games sunucuları çökmüş ve site birkaç saatliğine kullanılamaz hale gelmişti. Tüm dünyadan binlerce oyuncu ücretsiz GTA 5 alabilmek için siteye akın etti. Konuyla ilgili internette dönen şakalar ve muhabbetlerin yanı sıra GTA Online oyuncuları oyunun ücretsiz dağıtılmasından oldukça endişeliydi. Hile kullanan kullanıcı sayısının artacağını ve parayla satın alanların mağdur olacağını dile getirdiler. Çok geçmeden Rockstar Social Club ve GTA Online sunucuları çöktü.

GTA Online Hile

Oyuncuların büyük çoğunluğu GTA Online‘a bağlantı sorunları dolayısıyla giremezken geri kalanlar da sunucularda genel bir yavaşlama olduğunu raporlamış. Oyundaki hilecilerin ister istemez artacağı da bu işin cabası. Steam‘in de Epic Games‘e bu konuyla ilgili dava açacağı söylentiler arasında. Bakalım bu hamlesi Epic‘e nasıl geri dönecek…

GTA 5 hakkındaki bilgilerinizi ölçütüğümüz testimize bir göz atmak ister misiniz?
Profesyonellere Özel GTA 5 Testi!

 

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

10 Yorumlar

  1. Mal, paramız mı var da sen diyorsun “Beleşciler yüzünden”? Paramız olsaydı alırdık, hem biz mi dedik Epic Games’e bedava GTA V verin diye? Sizin gibiler yüzünden ülke gelişmiyor. Bu sayfayı reportluyorum.

  2. beleşçi diyeni reportlayan

    Beleşçiler derken?bu bedavaya gta 5 indiren oyunculara hakaret şikayet ediyorum.

  3. bence gayet haklısın

  4. Hayırdır bilader beleşçi falan. Bedava olması bedava alan benim suçum mu ?

  5. bak güzel kardeşim beleşçiler tabiri hoş omamış haber içeriği yapıyorsan tarafsız olmalısın 2013 yılında öıkmış bir oyunu 7 yıl sonra beleş olması gayet mantıklı bir para kazanma hareketidir bu olayda gerek rockstar gerek epic games yüksek miktarda gelir elde etti zaten ki buna mecburlardı yeni oyunlar için ek ödenek gerekiyordu ve kazandılar burda suçlu ne bu bedava olayından yaralanan insanlar ne de paralı almış olanlar sorun rockstarın yoğunluğu hesaba katmadan düzgün bir ban sistemi yaratmadan serverlarına güvenmesi eğer bedava alanların veya zamanında para verenler bir derdi bir sıkıntısı varsa bundan rockstara şikayet etmesi gerekmekte lütfen haber yaparken tarafsızlığınızı bozmayın yaptığınız işin kalitesi kendi kalitenizi belirtir.

  6. evet konuyu açıkladığım ve rockstar gamesin hesapsız iş yapmasının tek sorumlu olduğunu bildirmeme ne epic gamesin ne steamin ne paralı veya bedava alan insanların suçunun olmadığı belirtim ancak taraflı ve yanlış haber yapan yazar silme gereği durdu tekrar dediğim gibi tarafsız haber yapın yaptığı işp insanın kalitesini belirtir.

    • Selam Buğrahan, yorumunu tabii ki silmedik. Sadece bazen çok hakarete varan yorumlar gelebildiği için önce onaya düşüyor.

      Bu haberle ilgili asıl durumu tırnak işaretleri içerisinde kullandığımız tabir oldu. Tırnak içerisinde kullanılma tabiri genel bir durum olmasından ve böyle anılıyor olmasından kaynaklı. Tırnak işaretleri ve parantez içi ünlemler burada da olduğu gibi kimi zaman sarkastik söylevi belirgin hale getirmek için kullanılabiliyor. Kimseyi öyle yargılamadığımızı ve hatta sitenin yöneticisi olarak benim de bedava şekilde oyuna sahip olduğumu belirteyim.

  7. millette çok abarttı aq sanki evi arabayı satıp aldınız or**pu çocukları bu neyin tatavası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir