Anasayfa > Oyun Haberleri > Bethesda ve Microsoft Oyun Gösterimi E3’te Yer Alacak

Bethesda ve Microsoft Oyun Gösterimi E3’te Yer Alacak

Geçtiğimiz aylarda yapılan bir satın alımla güçlerini birleştiren Bethesda ve Microsoft E3 2021 sırasında bir oyun tanıtımı gerçekleştirecek.

Teknoloji devi Microsoft geçtiğimiz aylarda yaptığı satın alım ile Bethesda’yı bünyesine katmıştı. Kendilerini Skyrim, Fallout gibi RPG dünyasının önemli markaları ile tanıdığımız Bethesda bu satın alım sonrasında Xbox Game Studios’un bir parçası olarak oyun geliştirmelerini sürdürmeye başladı. Bethesda popüler markalarını Microsoft adı altında geliştirmeye devam ederken oyuncuları geliştirecek bir gelişme paylaşıldı.

12 Haziran ve 15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek E3 2021 etkiliğinde Bethesda ve Microsoft iş birliğinde yapılacak tanıtım için tarih açıklandı.

13 Haziran 2021, Türkiye Saati İle 20.00’da başlayacak etkinlikte Xbox Game Pass’e yeni eklenecek oyunlar, Xbox ve Bethesda ortaklığında geliştirilen oyunlar gibi pek çok ilk gösterim gerçekleşecek. Xbox Blog üzerinden yapılan duyuruda Xbox Pazarlama Müdürü tarafından “Bu etkinlik Xbox Game Studios, Bethesda ve dört bir yandan diğer partnerlerimizin oyunları üzerine odaklanacak.” cümleleri sarfedildi. 90 dakika sürecek bu etkinlikte yakın zamanda bu şirketlerden çıkışı beklenenen pek çok oyun için ilk gösterimler ve oynanış videoları görme şansı elde edeceğiz.

Son günlerde Playstation cephesinden de yeni duyuruların arttığını göz önünde bulundurursak Xbox tarfanından gelen bu haber ortamı daha da alevlendirerek oyuncular için mutlu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Henüz hangi oyunların duyurlacağı, hangi oyunlar hakkında açıklamalar yapılacağı ise bilinmiyor. Bu bilgiler için bizleri takip etmeyi unutmayın.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir