Anasayfa > Oyun Haberleri > Beyond: Two Souls Steam ‘de Yerini Aldı

Beyond: Two Souls Steam ‘de Yerini Aldı

PlayStation özel oyunu olarak çıkışını gerçekleştiren ancak sonrasında Epic Games Store’a da eklenen Beyond: Two Souls Steam sayfası da açıldı. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının ünlü geliştiricilerinden olan Quantic Dream‘in ellerinden çıkan ve çıkışını gerçekleştirdiği 2013 yılında fena olmayan yorumlarla karşılanan Beyond: Two Souls PC oyuncularıyla da geçtiğimiz yıl Epic Games Store üzerinden buluşmuştu. Quantic Dream‘in diğer PlayStation özel oyunları Detroit: Become Human ve Heavy Rain ile birlikte mağazada yerini alan Beyond: Two Souls Steam sayfası da açıldı.

Beyond: Two Souls Steam

 

Beyond: Two Souls‘un Steam sayfasının açılması ile birlikte gözler diğer Quantic Dream oyunları olan Heavy Rain ve Detroit: Become Human‘a da çevrilmiş durumda. Epic Games ile Quantic Dream arasındaki anlaşma kapsamında oyunlar 1 yıl boyunca Epic Games Store‘a özel olarak kalacaklardı. Bu sürenin dolmasına da artık çok az bir zaman kalmış durumda. Steam sayfasında ücretsiz bir demosu da bulunan oyunun çıkış tarihi ise 18 Haziran 2020 olarak belirtilmiş durumda. Türkçe arayüz ve altyazı seçeneklerini de barındıran oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir