Anasayfa > Oyun Haberleri > Bıçak Hırsızı CS:GO Oyuncusu Hapis Cezası ile Karşı Karşıya

Bıçak Hırsızı CS:GO Oyuncusu Hapis Cezası ile Karşı Karşıya

Nadir bulunan bir bıçağı çalmaya çalışan bıçak hırsızı CS:GO oyuncusunun 8 yıla kadar hapsi isteniyor. Detaylar haberimizde.

Oyunlar her geçen gün hayatımıza daha da çok dahil olurken bazı oyun içi eşyaların fiyatları da dudak uçuklatan seviyelere ulaşabiliyor. CS:GO oyuncularının iyi bileceği üzere birkaç bin dolar değerinde eşyalar ve silah kaplamaları görmek oldukça normal karşılanan bir durum. Çekya’da meydana gelen bir dolandırıcılık olayında ise bir CS:GO oyuncusu değeri 1.400 dolar olan bir bıçak için satıcı ile anlaşmaya vardı, hatta bıçak için depozito bile ödedi. Ancak satıcıyı dolandırmaya kalkınca olay karakolda son buldu.

Bıçak hırsızı CS:GO
Dolandırıcılığa konu olan bıçak. Talon Knife – Fade

Bıçak hırsızı CS:GO oyuncusu satıcının güvenini kazanmak için bir de 4.000 Çek Korunası (yaklaşık 190 dolar) tutarında bir de depozito ödedi. Fakat satıcının bıçağı teslim etmesinin hemen ardından alışverişi sonlandırmaya çalışan hırsız başına geleceklerden habersizdi. Bu dolandırıcılık girişimi üzerine bıçağın sahibi olan oyuncu soluğu polisin yanında aldı. Konuya ilişkin soruşturma başlatan Çek polisinin verdiği bilgiye göre dolandırıcılık girişiminde bulunan oyuncunun 8 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması oldukça olası.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir