Anasayfa > Oyun Haberleri > Biomutant Oynanış Süresi Geliştiriciler Tarafından Açıklandı

Biomutant Oynanış Süresi Geliştiriciler Tarafından Açıklandı

Çıkışına artık sayılı günler kalmış olan Biomutant oynanış süresi de nihayet bir netliğe kavuşmuş durumda. Detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda Experiment 101‘in oturduğu Biomutant bu yılın en çok merak edilen oyunları arasında kendine yer buluyor. 25 Mayıs tarihinde çıkışını gerçekleştirmesi planlanan oyun için yayınlanan her yeni video bizlerin heyecanını bir kat daha arttırmaya yetiyor. Geçtiğimiz günlerde gelen 15 dakika uzunluğundaki bir oynanış videosu da artık çıkışına sayılı günler kalmış olan oyun hakkında yepyeni detayları gözler önüne serdi. Oyunun çıkışı için artık heyecan doruktayken geliştirici ekip Experiment 101‘den yeni açıklamalar geldi. Bu açıklamalar bir süredir merak edilen Biomutant oynanış süresi hakkındaki tartışmalara da son noktayı koymuş oldu.

Geliştirici ekip cephesinden gelen açıklamalar oyunun yalnızca ana görevlerinin yapılmasının 12 ila 15 saat süreceği yönünde. Bunun haricinde açık dünya ve keşif ögelerinin de önemli bir yer kapladığı oyunda bunlarla hiç vakit geçirmemek de neredeyse olanaksız. Açık dünyanın nimetlerinden faydalanarak ve etrafınızdaki büyüleyici dünyayı keşfederek oynayacağınız bir oyunun süresinin ise 65 saatin üzerinde olacaktır. Bir ekip üyesinin oyunu bu şekilde oynadığı ve 65 saatin üzerindeki oyun süresiyle hala sona varamadığı da gelen bilgiler arasında.

Biomutant Sistem Gereksinimleri

25 Mayıs tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirmesi planlanan oyun yeni nesil konsollarda da uyumluluk modu sayesinde oynanabilir olacak. Göz alıcı dünyası ve hızlı dövüş mekanikleri ile göze çarpan yapım oyuncuların beklentilerini karşılamak konusunda ne derecede başarılı olacak göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir