Anasayfa > Oyun Haberleri > Black Desert Mobile’da Path of Glory: 3. Sezon Başlıyor

Black Desert Mobile’da Path of Glory: 3. Sezon Başlıyor

Geliştirici şirket Pearl Abyss, Path of Glory savaş modunun 3. sezonunun Black Desert Mobile’a geldiğini paylaştı. Bu yeni sezon Maceracılara zorlu yeni seviyeler ve birbirinden değişik ödüller sunacak.

Path of Glory, 6 karakterden oluşan ailelerin katılabileceği bir oyun içi PvE modudur. Maceracılar, bir kale kapısını yarıktan akın eden istilacı canavarlara karşı korumakla sorumludur. Her dalgayı tamamlamak için özel ödüller verilir ve daha yüksek zorluklar için daha güçlü ödüller de Maceracıları bekliyor olacak. Ayrıca bu etkinlikle beraber, ailedeki tüm karakterler için CP uygulayan, sezon bazlı bir eşya olan Amblem elde etme şansı da olacak.

PvE Nedir?

Zor kapışmalar, Kıymetli Ödüller

Path of Glory’nin 3. sezonunda, bu oyun içi savaş modundaki en yüksek zorluk segmenti olan Aşama 10 Rift de bulunuyor. Aşama 10 Rift’te düşmanlar çok daha gaddar ve alt edilmesi de bir o kadar zor olacak, ancak bu seviyeyi tamamlama ödülleri de bunlarla birlikte güçlü bufflar sağlayacak.

bdo 3. sezon

Primal Alchemy Taşları da bu haftayla birlikte Black Desert Mobile evreninde yer alarak, Maceracıların karakterlerini daha yüksek seviye Alchemy Taşlarıyla donatmalarını sağlayacak. Bu kıymetli Primal Alchemy Taşları, Hadum’un Diyarından elde edilen nadir malzemeler kullanılarak üretilebilecek.

Black Desert Mobile hakkında daha fazla bilgi almak için resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir