Anasayfa > Oyun Haberleri > Black Mesa Definitive Edition Açık Beta Dönemi Başladı

Black Mesa Definitive Edition Açık Beta Dönemi Başladı

Valve’in serisi Half-Life’ın ilk oyununu geliştirerek oyunculara sunan, topluluk tarafından üretilmiş Black Mesa’nın da gelişmiş versiyonu olan Black Mesa Definitive Edition için açık beta dönemi başladı.

Half-Life’ın gelişmiş versiyonu olan Black Mesa daha da gelişiyor. Birçok farklı bölümde iyileştirmelerin yapıldığı, oynanışta, grafiklerde, çevirilerde birçok değişiklikle karşılaşacağımız Black Mesa Definitive Edition’ın açık betaya girdiği duyuruldu. Geliştiriciler, paylaştıkları blog yazısında oyunda geliştirilmiş olan ögelerden, bölümlerden, çevirilerden bahsetti.

Steam 2020 Cadılar Bayramı İndirimi Başladı!

Power Up bölümünün oynanışına daha çok sebep-sonuç ilişkisi katan geliştiriciler, bu değişiklikle oyuncunun bölümdeki amacını daha çok belli ettiklerini bildirdi. On a Rail bölümünde de amacı daha çok belli eden ve birçok grafiği iyileştiren yapımcı ekip, We’ve Got Hostiles, Questionable Ethics, Surface Tension, Forget About Freeman ve Interloper bölümlerinde birçok görsel iyileştirmeyle karşımıza çıktı.

black-mesa-research-facility

Black Mesa Definitive Edition Açık Beta Nasıl Aktifleştirilir?

Gelecek olan güncellemeyle birlikte Black Mesa’da Steam atölyesinden içerikleri kullanmak da ziyadesiyle kolaylaştırıldı. Tıpkı CS:GO’daki gibi sadece içeriğe abone olarak Steam atölyesindeki içerikleri Black Mesa Definitive Edition’da kullanabileceksiniz. Açık betaya katılmak için yapmanız gerekenler de oldukça kolay.

  • Steam kütüphanenizden Black Mesa’ya sağ tıklayın
  • Özellikler bölümüne girin
  • Betalar sekmesine tıklayın
  • Açılabilen menüden “public-beta” seçeneğine tıklayın

Tarhihin en iyi FPS oyunları arasında gösterilen Half-Life’ın dokusunu bozmadan oyunculara bu eseri yenilenmiş bir şekilde oynatma imkanı sunan Black Mesa’yı hâlâ oynamadıysanız Steam Cadılar Bayramı indirimi kapsamında oyunu %50 indirimle sadece 15.50 TL’ye satın alabilirsiniz. İndirim kapsamında güzel fırsatlarla saıtn alabileceğiniz diğer oyunları, indirimin detaylarını topladığımız içeriğe de yazımızın başından ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir