Anasayfa > Oyun Haberleri > Steam 2020 Cadılar Bayramı İndirimi Başladı

Steam 2020 Cadılar Bayramı İndirimi Başladı

Steam 2020 Cadılar Bayramı indirimi başladı. Bir çok oyun çok uygun fiyatlara inerken yeni etkinlikler de kullanıcılara sunuldu.

Steam her yıl çeşitli indirim etkinlikleri düzenliyor. Yaz, Kış, Yeni Yıl, Sonbahar İndirimleri derken oyuncular indirime doyuyor. Bu sefer de platform 2020 yılının Cadılar Bayramı indirimini etkinleştirdi. 29 Ekim – 2 Kasım arasında sürecek Cadılar Bayramı indirimi Türkiye için saat 20.00’da başladı.

Steam 2020 Cadılar Bayramı İndirimi – Ne Alınır

Oyunlar

İndirimin teması korku olduğundan Steam korku oyunlarını bu indirimde daha ön planda tutmuş gibi gözüküyor.

Dead By Daylight indirimle 12.40 TL’ye düştü ve etkinlik süresince oyunu ücretsiz olarak indirip oynamak da mümkün. Denemeye kesinlikle değer.

Little Nightmares farklı tarzıyla bizi kendine bağlayan “tatlı” bir korku-bulmaca oyunu. Little Nightmares %80 indirimle 6.20 TL’ye düşmüş durumda.

Outlast bir korku klasiği, hala oynamayan varsa kesinlikle önerebileceğimiz bir oyun, üstelik sadece 4.80 TL’ye.

Call of Cthulhu 2018’deki çıkışından beri beğenilerek oynanan bir psikolojik korku oyunu. 140 TL’den 42 TL’ye düşmüş durumda.

Control  2020’nin iddialı yapımlarından birisi. Yakın dönemde çıkmasına rağmen %30’luk bir indirimle 146 TL’ye Control Ultimate Edition’a sahip olabilirsiniz.

Remnant oldukça zevkli bir diğer oyun. Dark Souls tadında RPG ögeleri barındıran oyunda çeşitli modern silahlar kullanarak düşmanlarımızla kapışıyoruz. Oyun %50 indirim ile 60 TL’ye satışa sunulmuş.

GTFO 2019 çıkışlı yenilikçi bir co-op hayatta kalma oyunu. Çok beğenilen bu oyuna %20 indirimle 127 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Bu oyunların yanında Grim Dawn, Half Life serisi, F.E.A.R 3 gibi yapımları da büyük indirimlerle kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi Başladı

Puan Dükkanı

Steam Cadılar Bayramı İndirimiyle
Steam Cadılar Bayramı indirimiyle Puan Dükkanı’na da yeni içerikler eklendi.

Steam Puan Dükkanına bir çok yeni içerik eklendi. Etkinliğe özel bir profil çerçevesi ve arkaplanın yanında yeni stickerlar da Steam puanlarınızla satın alabileceğiniz güzel ürünler. Daha fazla Steam Puanı elde etmek için Steam üzerinden pazar veya mağazada harcama yapmanız gerekiyor. Bu Steam Puanları ile birbirinden tatlı stickerlar alabilir veya Steam profilinizi süsleyebilirsiniz.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir