Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games Store 2020 Cadılar Bayramı İndirimi Başladı!

Epic Games Store 2020 Cadılar Bayramı İndirimi Başladı!

Epic Games Store 2020 Cadılar Bayramı indirimi başladı. İndirim kapsamında çok ucuz fiyatlara alabileceğiniz birçok kaliteli yapım bulunuyor.

Epic Games Store, bedavaya verdiği oyunların yanında güzel ve düzenli indirimlerle oyuncuların kalbinde taht kurmaya devam ediyor. Büyük indirimlerin yanında verdiği 60 TL’lik kuponla birçok oyunu yok fiyatına satan Epic Games Store’da 2020’nin Cadılar Bayramı indirimi başladı. İndirim kapsamında Red Dead Redemption 2, Crysis Remastered, Borderlands 3 gibi büyük yapımlarda çok güzel fırsatlar bulunuyor.

“Korkunç dönem başladı: Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi geri döndü!

Hadi bakalım, şımart kendini. Müthiş oyunlarda %75’e kadar indirimleri yakala, arta kalan Epic Kuponlarını kullanmayı da unutma. Korkutucu derecede iyi fiyatlar yakalayabilirsin. “

Epic Games Store 2020 Cadılar Bayramı İndirimi – Ne Alınır?

İndirim kapsamında alınabilecek bazı oyunları aşağıda listeledik, bütün oyunları görmek için Epic Games Store’un uygulamasından mağazaya göz gezdirebilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 – 140 TL

Red Dead Redemption 2, Epic’in indirimi kapsamında 200 TL’ye düşmüş durumda. 60 TL’lik indirim kuponunuzu da kullanarak Rockstar’ın şaheserini 140 TL’ye alabiliyorsunuz.  RDR2 her ne kadar PC’ye çıkışının bir yıl ardından korsana yenik düşmüş olsa da korsan kullanıma şiddetle karşı çıkıyor, oyunu Epic’ten satın almanızı öneriyoruz.

Control Ultimate Edition – 86 TL

Bu yılın en sevilen oyunları arasına girmeyi başaran Control, yüzde 30’luk bir indirimin üzerine 60 TL’lik indirim kuponunu ekleyince 86 TL’ye düşüyor. Yakın zamanda Steam’e de çıkışını yapmış olan oyunu iki platformdan da satın alabilirsiniz.

Crysis Remastered – 27 TL

Çocukluğumuzun efsanesi olan Crysis’in yenilenmiş versiyonu Epic’teki indirimde 87 TL’ye düştü. 60 TL’lik indirim kuponunu kullanarak oyunu 27 TL’ye satın alabilirsiniz. Crysis Remastered incelememize de aşağıdaki butondan ulaşabilirsiniz.

Crysis Remastered İncelemesi

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege – 23 TL

Popüler FPS oyunu Rainbow Six Siege, 59 TL’den 23 TL’ye düşmüş durumda. Ubisoft’un sevilen nişancı oyununun Xbox Game Pass Ultimate’e ekleneceği de geçtiğimiz günlerde duyurulmuş, fakat PC için Xbox Game Pass’e gelip gelmeyeceği konusunda bir yorum yapılmamıştı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir