Anasayfa > Oyun Haberleri > Red Dead Redemption 2 Korsan Kullanıma Yenik Düştü!

Red Dead Redemption 2 Korsan Kullanıma Yenik Düştü!

Rockstar Games’in başyapıtı olarak görülen Red Dead Redemption 2 korsan kullanımın pençesinden kurtulamadı. Detaylar haberimizde.

2018 yılında konsollar için çıkışını gerçekleştiren Red Dead Redemption 2 2019 yılı içerisinde ise PC kullanıcılarının beğenisine sunulmuştu. Oyun yarattığı detaylı ve yaşayan açık dünya, hikaye örgüsü ve derinlikli karakterleri ile övgü toplamayı da başardı. Hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından çok iyi yorumlar ile karşılanan Red Dead Redemption 2 bir diğer yandan ise korsan koruma sisteminin kırılamaması ile de gündemdeydi. Ancak Empress adını kullanan kişi yada kişilerce oyunun çıkışını gerçekleştirdikten 351 gün sonra kırıldığı açıklandı.

Red Dead Redemption 2 korsan

Rockstar Games cephesinden ise henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmiş değil. Red Dead Redemption 2 hem Steam hem de Epic Games Store üzerinden 299 TL‘lik bir fiyat etiketi ile kullanıcılara sunuluyor. Oyunun diğer sürümlerinden Special Edition 379 TL, Ultimate Edition ise 449 TL‘lik fiyat etiketlerine sahipler. Bu fiyatlar da her iki mağazada da aynı. Red Dead Redemption 2‘nin korsan kullanıma yenik düşmesi sonra fiyatlar üzerinde herhangi bir değişiklik olacak mı bunu da bizlere zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir