Anasayfa > Oyun Haberleri > Black Mesa Tam Sürüm Olarak Çıkışını Gerçekleştirdi!

Black Mesa Tam Sürüm Olarak Çıkışını Gerçekleştirdi!

Uzun zamandır merakla beklenen bir hayran çalışması olan Black Mesa nihayet çıkışını gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde.

Hayran yapımı bir Half-Life Remake çalışması olan Black Mesa özellikle daha önce yayınlanan görüntüleri ve oyunun yapısına sadık kalarak oluşturulması ile hayranların uzun zamandır bekledikleri projeler arasındaydı. Uzun bir geliştirme sürecinin ardından Black Mesa nihayet 1.0 sürümü ile hayranların karşısında. Steam Early Access‘ten çıkan oyun oyunculardan da olumlu eleştiriler almış durumda.

5 Mart tarihinde tam sürümü ile oyuncuların karşısına çıkan oyun hayran projelerinin ne denli güçlü olabileceğinin de iyi bir kanıtı. Alışık olduğumuz Half-Life atmosferini yenilenmiş grafikler ve çok daha rahat bir oynanış ile bizlere sunan Black Mesa‘nın Steam sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni Half-Life oyunu Alyx‘in de 23 Mart tarihinde piyasaya sunulacağını düşündüğümüzde 6 Mart tarihinde çıkışını gerçekleştiren oyun iyi bir ısınma süreci sunup hikayeyi tekrar hatırlamamız için iyi bir yol olacak gibi görünüyor. Half-Life 3 konusunda Valve cephesinden herhangi bir atak gelmediği sürece bu tarz hayran yapımları da kendi yollarını bulacaklar gibi görünüyor demek hiç de yanlış olmayacaktır.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir