Anasayfa > Oyun Haberleri > Black Myth: Wukong Yeni Oynanış Görüntüleri ile Göz Kamaştırıyor

Black Myth: Wukong Yeni Oynanış Görüntüleri ile Göz Kamaştırıyor

Oyun dünyasında son yılların deyim yerindeyse sürpriz atlarından olan Black Myth: Wukong yeni oynanış görüntüleri ile karşımızda.

Çin merkezli bağımsız bir oyun geliştirme stüdyosu olan Game Science tarafından geliştirilmekte olan Black Myth: Wukong ilk fragmanı ve duyurusu ile birlikte oyun dünyasında tüm gözleri üzerinde toplamayı başarmıştı. Çin merkezli oyun geliştirme stüdyolarının pek de esamesinin okunmadığı oyun sektörüne göz kamaştıran oynanış görüntüleri ve bizleri heyecanlandıran materyaller ile giriş yapmış olan Black Myth: Wukong bu kez de Unreal Engine 5 motorunun gücünü arkasına aldığı bir oynanış videosu ile oyuncu karşısına çıktı.

Yeni Nesil RPG Black Myth: Wukong Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Unreal Engine 5‘in deyim yerindeyse tüm marifetlerinin sonuna kadar kullanıldığına tanıklık ettiğimiz 12 dakika uzunluğundaki bu oynanış videosunda kendine hayran bırakan çevresel elementler, adeta gerçekmiş gibi duran grafikler ve karakter detaylarının yanı sıra akıcı dövüş mekanikleri de bizleri heyecanlandıran en önemli unsurlardan oldu. Yeni oynanış videosunda oyuncuları karlı coğrafyalardan bol ağaçlı ormanlara ve kurak çöllere kadar pek çok farklı yere götüren oyun çıkışı ile birlikte oyuncuya sunacağı mekan çeşitliliğini de böylece bir kez daha ortaya koymuş oluyor. Pek çok farklı boss savaşından da kesitler gördüğümüz oyun dövüş mekanikleri konusunda ne derece iddialı olduğunu da bir kez daha hatırlatıyor. Oyuncular tarafından şimdiden merak ve heyecanla beklenen yapım için elimizde henüz net olarak duyurulmuş bir çıkış tarihi ise bulunmuyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir