Anasayfa > Oyun Haberleri > Black Ops Cold War CoD Serisinde En Çok İndirilen Erken Erişim Oyunu Oldu

Black Ops Cold War CoD Serisinde En Çok İndirilen Erken Erişim Oyunu Oldu

Geçtiğimiz hafta erken erişime sunulan Call of Duty: Black Ops Cold War Alpha versiyonu bir rekor kırdı. Activision’ın açıklamasına göre oyun Call of Duty serisinin en çok indirilen erken erişim versiyonu oldu. Türkiye’den sahneleri ve Soğuk Savaş temasıyla kullanıcılara bambaşka bir deneyim sunmayı hedefleyen oyun fragmanlarıyla büyük heyecan yaratmıştı.

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies Duyuruldu!

 

PS4 üzerinden Alpha versiyonu yayınlanan oyunun kaç indirmeye ulaştığı belirtilmese de Call of Duty resmi Twitter hesabından bu başarıyı kutladı.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1310595121121955840

Geçen haftanın #BlackOpsColdWar Alpha’sını Call of Duty’nin en çok indirilen PS4 alpha veya betası yapan oyuncularımıza teşekkürler.

Bu başarı için oyunculara teşekkürlerini ileten firma Beta sürümleri hakkında da bilgi verdi. Buna göre PS4 betası 8 Ekim’de, Çapraz Platform betası ise 15 Ekim’de kullanıcılara sunulacak. Oyunun çıkış tarihi ise 15 Kasım.

Call Of Duty: Black Ops Cold War
Call Of Duty: Black Ops Cold War’dan bir oyun içi görüntü.

 

Alpha’yı kaçıranlar üzülmesin, ön sipariş verip Beta’yı deneyimlemek için bu link üzerinden Call of Duty resmi sitesine ulaşabilirsiniz. Beta versiyonları ilk iki gün boyunca sadece ön sipariş verenlere açık olacak, iki günün ardından ise platformlarda bulunan tüm oyuncular ücretsiz olarak deneyimleyebilecek. Activision oyunu eksiksiz çıkarmak için elinden geleni yapıyor ve tüm kullanıcıların fikirlerini almaya çalışıyor. Black Ops Cold War son dönemin en iyi Call of Duty oyunlarından biri olmaya emin adımlarla ilerliyor.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir