Anasayfa > Oyun Haberleri > 60 TL Değerindeki Blasphemous Prime Gaming İle Ücretsiz Oldu

60 TL Değerindeki Blasphemous Prime Gaming İle Ücretsiz Oldu

Steam’de 60 TL’ye satılan souls-like oyun Blasphemous, Prime Gaming aracılığıyla oyunu talep edenlere ücretsiz veriliyor.

Steam’de 60 TL karşılığında satılan platform oyununa Prime Gaming kullanıcıları ücretsiz erişebiliyor. Tek yapmanız gereken şey Prime Gaming’de ödüller kısmına giderek oyunu talep etmeniz. Blasphemous’a ücretsiz sahip olmak için yapmanız gerekenleri yazımızda anlattık.

Amazon Prime Nedir, Neden Alınmalı?

Blasphemous Nasıl Ücretsiz Alınır?

Oyunu ücretsiz almak için yapmanız gerekenler oldukça kolay. Prime Gaming’e girmişken oynadığınız diğer oyunlardaki ödülleri de talep etmeyi unutmayın.

  • Buraya tıklayarak Amazon Prime Gaming’e ulaşın
  • Alt tarafta Blasphemous’un verildiği teklifi bulun
  • Oyunu talep edin
  • Amazon Games ile birlikte oyunu bilgisayarınıza indirin

Blasphemous Nasıl Bir Oyun?

Bağımsız bir stüdyo olan The Game Kitchen tarafından 2019’un eylül ayında piyasaya sürülen Blasphemous, hack n’ slash tarzında bir aksiyon-platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İddiası olmayan grafiklerine rağmen oyunun sağladığı eğlence ve güzel hikâye oyuncuları kendine çekiyor. Oyundaki evrenin çarpıtılmış dinini konu alan hikâyesiyle oyuncuyu içine çeken bir ortam yaratan metroidvania oyun Blasphemous’un Steam’deki incelemeleri Çok Olumlu. Oyun medyasından birçok otorite de oyuna incelemelerde yüksek notlar verip Blasphemous’u güzel güzel övmüş.

Oyunu geliştiren ekip The Game Kitchen ve yayımcı Team17, bir milyon oyuncuya ulaşan Blasphemous için ekip üyelerine plaket yolladı. Ekibin sevinçli anları Team17 tarafından yayımlanan video ile yansıtıldı.

Blasphemous’u 1 Nisan tarihine kadar Prime Gaming’den ücretsiz alabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir