Anasayfa > Oyun Haberleri > BlizzCon 2021 İçin İptal Kararı Verildi

BlizzCon 2021 İçin İptal Kararı Verildi

Blizzard’ın artık gelenekselleşmiş etkinliği BlizzCon 2021 yılında oyuncuların karşısına çıkmayacak. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının devlerinden olan Blizzard‘ın 2005 yılından bu yana her sene düzenlediği BlizzCon etkinliği oyun dünyasının kalbinin attığı yerlerden. Binlerce oyuncunun bir araya gelerek World of Warcraft, Overwatch, Heroes of the Storm gibi pek çok sevilen Blizzard oyunu hakkındaki son gelişmeleri takip ettiği ve çılgınca eğlendiği etkinlik geçtiğimiz yıl pek çok diğer etkinliğin başına geldiği gibi küresel pandemi engeline takılmıştı. COVID-19 sebebiyle fiziksel bir biçimde düzenlenmesi olanaksız olan etkinlik için Blizzard farklı bir çözüm yoluna giderek etkinliği tamamen sanal bir ortamda, ücretsiz olarak gerçekleştirmişti. Biraz gecikmeli olarak 2021 yılının Şubat ayında gerçekleşen BlizzConline‘ı dünyanın dört bir yanından pek çok oyuncu canlı takip etmişti.

BlizzCon 2021

Overwatch 2’nin Yeni Kahraman Tasarımları Yayımlandı

Bu etkinliğin ardından oyuncuların gözü BlizzCon 2021 etkinliğindeydi. Ancak Blizzard cephesinden gelen haberler etkinliğin bu yıl düzenlenmeyeceği yönünde. Şirketin yetkili isimlerinden Saralyn Smith‘in yaptığı açıklamalara göre bu yıl çevrimiçi bir etkinlik de göremeyeceğiz. Katılımcılar olmadan, yalnızca çevrimiçi bir ortamda düzenlenen etkinliklerin bile prodüksiyondan tutun da esporculara kadar pek çok farklı insanı bir araya getirdiğini ve bunun da riski arttırdığını söyleyen Smith bunun yerine çok daha küçük çaplı ancak fazla sayıda etkinlik düzenleyebilecekleri mesajını da vermiş durumda. Tüm bunların yanı sıra Smith gelecek yılın başı için de umutlu. 2022’nin başlarında çok daha büyük bir etkinlik düzenlemek istediklerini söyleyen yetkili bunlarla alakalı kesin bir tarih ise vermiş değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir