Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch 2 Yeni Kahraman Tasarımları Yayımlandı

Overwatch 2 Yeni Kahraman Tasarımları Yayımlandı

Overwatch 2 yeni kahraman tasarımları BlizzCon’da görücüye çıktı. Pharah, Reaper, McCree ve Widowmaker’ın yeni görünümleri haberimizde.

Geçtiğimiz gün başlayan BlizzCon, Blizzard Entertainment’ın birçok yapımına dair yeni detayları ortaya çıkarırken şirketin gelecekteki planlarının ön gösterimine de sahne oldu. Bu bağlamda Blizzard’ın sevilen FPS oyunu Overwatch’ın ikinci ayağı hakkında da yeni bilgiler ortaya çıktı. Heyecanla beklenen Overwatch 2 yeni karakter tasarımları, yeni haritalar ve farklı görev modlarıyla geliyor.

Overwatch 2 Rol Pasifleri Özelliğiyle Karşımıza Çıkabilir

Farklı kanallardan eş zamanlı olarak yapılan BlizzConline, aktif olarak binlerce kişi tarafından izlendi. Blizzard’ın etkinliğinde en çok beklenen yapımlardan biri de Overwatch 2 oldu.

Kahraman temelli savaş oyunu Overwatch 2 olarak güncellendiğinde yeni karakter tasarımları sunacak. Geliştirici ekip yapılan etkinlik kapsamında Pharah, McCree, Reaper ve Widowmaker’ın yeni tasarımlarını gözler önüne serdi.

Sevilen karakterlerin kazandıkları yeni görünümlere dair birçok görsel yayımlandı.

Overwatch 2 Yeni Kahraman Tasarımları

Matthew Mercer tarafından seslendirilen Overwatch’ın kovboyu McCree artık daha fazla sakala sahip. Karakterin zırhı da daha güçlenmiş bir halde geliyor. McCree biraz daha yaşlı bir görünüm de kazanmış.

overwatch 2 mccree

Pharah’nın zırhı ise daha parlak ve daha canlı bir şekilde gözler önünde olacak. Aynı zamanda karakterin görüş vizörü de yeni bir görünüm elde etmiş.

Overwatch 2 New York Haritası ve Diğer Detaylar

Reaper ve Widowmaker ise genel olarak zırh tarafında görsel güncellemeler alacak. Widowmaker’ın zırhı bel bölgesi hariç vücudunun büyük bir kısmını kapatıyor. Reaper ise daha güçlü görünen omuzluklara sahip olacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir