Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch 2 Rol Pasifleri Özelliğiyle Karşımıza Çıkabilir

Overwatch 2 Rol Pasifleri Özelliğiyle Karşımıza Çıkabilir

Overwatch 2 geliştiricileri, rol pasifleri özelliğiyle tank, destek ve hasar karakterlerini birbirinden ayırmayı planlıyor.

BlizzConline açılış etkinliğinde Overwatch 2’deki bazı haritalara, yeni harita animasyonlarına ve karakterlerin yeni görünüşlerine göz atma şansı yakaladık. Overwatch’a gelecek olan tonla iyileştirme, ekleme ve güncellemeden oluşan Overwatch 2’de bulunabilecek özelliklerden biri de BlizzCon’da paylaşılan bilgiler arasındaydı. Geliştirici ekip, “Behind the scenes” kısmında oyunda rollere gelebilecek pasif özelliklerin olduğundan bahsetti. Henüz taslak aşamasında olan bu özellik, Overwatch 2’de karakter rollerini daha da kesinleştiren bir etken olarak karşımıza çıkabilir.

Overwatch 2 Rol Pasifleri

Bu özelliğe örnek olarak verilen pasif yetenekler ise aşağıdaki şekilde. Şu anki taslağa göre her karakterin kendine ait bir pasifi olmayacak. Rol pasifleri ise belli bir roldeki karakterlere ufak tefek artılar sağlayacak. Özelliğin oyuna gelmesi durumunda bu özelliklerin kullanılmasının kesin olmadığını, sadece örnek olarak sunulduklarını da belirtelim.

Tank karakterler: Geriye daha az sıçrar, kendilerine vurulan hasar daha az ulti puanı doldurur
Hasar karakterleri: Hareket hızı bonusu alır
Destek: Belli bir süre hasar almadıktan sonra otomatik iyileşme

Overwatch 2 New York Haritası Duyuruldu

Şu an yürütülen deneyler başarılı olursa bu özelliğin Overwatch 2’nin son versiyonuna ulaşmasını bekleyebiliriz. Bildiğimiz unsurlar arasında ise yeni New York haritası, kumlu haritalara eklenecek kum fırtınası, bazı karakterlerin yeni görünümü gibi yenilikler bulunuyor. Yukarıdaki butondan Overwatch 2’de karşımıza çıkacak yeni haritayı inceleyebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir