Anasayfa > Oyun Haberleri > BlizzConline 19 Şubat Tarihinde Başlıyor

BlizzConline 19 Şubat Tarihinde Başlıyor

Blizzard tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl ilk kez tamamen online olacak olan BlizzConline 19 Şubat tarihinde oyuncularla buluşacak.

Blizzard‘ın World of Warcraft, Hearthstone, Diablo, Heroes of the Storm, Warcraft, StarCraft ve Overwatch gibi popüler yapımları hakkında her yıl en güncel bilgileri ve gelişmeleri oyuncularla paylaştığı BlizzCon bu yıl da geldi çattı. Küresel pandemi sebebiyle bu yıl online olarak düzenlenecek olan etkinlik 19 ve 20 Şubat tarihleri arasında devam edecek. Blizzard‘ın 30. yılının da kutlanacağı etkinlik birçok sürprizi de beraberinde getirecek.

19 Şubat Cuma günü Türkiye saati ile 01:00 itibariyle başlayacak olan BlizzConline tamamen ücretsiz olarak takip edilebilecek. Altı ayrı kanaldan yayınlanacak olan etkinliğin her bir kanalı farklı bir tema ve oyuna ayrılmış olacak. İzleyiciler hayranı oldukları oyunları böylelikle daha kolay takip edebilecekler. Etkinliğin ikinci gün yayınları ise saat 23:00 itibariyle yine altı farklı kanaldan yapılacak yayınlarla başlayacak. İkinci günde geliştiriciler ve Blizzard Entertainment‘ın yetkili isimleri oyunculardan gelen soruları yanıtlayacaklar. Bunun yanı sıra cosplay, tasarım, yetenek ve film yarışmaları da izleyicileri bekliyor olacak.

Overwatch 2’nin Gecikeceği İddiaları Güçleniyor

Blizzard ayrıca BlizzConline için oyuncuların karşısına üç farklı 30. Yıl Koleksiyon paketi ile de çıkıyor. Blizzard Shop üzerinden satın alınabilecek Essentials, Heroic ve Epic paketleri ile oyuncular popüler Blizzard oyunlarında özel oyun içi eşyalara sahip olabilecekler.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir