Anasayfa > Oyun Haberleri > Overwatch 2’nin Gecikeceği İddiaları Giderek Güçleniyor

Overwatch 2’nin Gecikeceği İddiaları Giderek Güçleniyor

Blizzard tarafından geliştirilen ve oyuncular tarafından merakla beklenen Overwatch 2’nin gecikeceği ile ilgili kanıtlar günden güne artıyor. Detaylar haberimizde.

Blizzard Entertainment takvimler 2016 yılını gösterirken çevrimiçi takım bazlı FPS türünün başarılı örneklerinden olan Overwatch‘u oyuncuların beğenisine sunmuştu. Hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine erişen oyunun yakaladığı bu başarının ardından ise geliştirici ekip 2019 yılının BlizzCon fuarında Overwatch 2‘nin tanıtım filmini yayınlayarak hayranları bir kez daha heyecanlandırdılar. Ancak Overwatch 2‘nin akıbeti hakkında o tarihten bu yana birkaç küçük sızıntı ve açıklama dışında pek de bir bilgi gelmedi. Oyuncuların aklında da doğal olarakOverwatch 2 ne alemde?” soruları oluşmaya başladı.

Overwatch 2 Beklediğimizden Çok Daha Geç Gelebilir

Kulislerde bir süredir dillendirilen bir iddia ise merakla beklenen Overwatch 2‘nin gecikeceği yönünde. Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olan Overwatch karakterlerinden Genji‘nin seslendirme sanatçısı da bu iddiayı destekler nitelikteki sözleri ile gündemde. Evenstar6132 adlı bir Reddit kullanıcısının İngilizce’ye çevirdiği röportajda Gaku Space hala Overwatch 2 için çalışmaya başlamadığını söylüyor. ”Hala Overwatch için çalışıyorum fakat Overwatch 2 için hiçbir şey kulağıma gelmedi” ifadelerini kullanan sanatçı ayrıca Overwatch 2 için hiçbir çalışmada bulunmamış olmasını ”Hey Blizzard, orada neler oluyor? Yoksa kovuldum mu?” ifadeleri ile sorguluyor.

Overwatch‘ın ilk çıkışından bu yana orijinal karakter havuzunda bulunan Genji‘nin Overwatch 2‘de de yer alacağını Blizzard tarafından yayınlanan sinematiklerde görmüştük. Oyunun hikayesinde de önemli bir yer kaplayan Genji karakteri için bile hala seslendirmelerin yapılmamış olması oyunun yakın zamanda karşımıza çıkmayacağını kanıtlar nitelikte bir bilgi olarak değerlendiriliyor. 19 Şubat itibariyle başlayacak olan BlizzCon etkinliğinde Overwatch 2 ve diğer Blizzard oyunlarına dair daha fazla bilgi elde edeceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir