Anasayfa > Oyun Haberleri > Bloodborne Remastered İddiaları Çoğalıyor

Bloodborne Remastered İddiaları Çoğalıyor

Souls Like türünün hayranları çoğunlukla FromSoftware adlı firmadan ya Bloodborne 2 ya da Bloodborne Remastered istiyorlar. Fakat resmi bir açıklama gelmediğinden ortaya birtakım iddialar, söylentiler çıkıyor. Bu iddia ise Bloodborne Remastered’ın PC ve PlayStation 5 için geleceği yönde. 

Oyunun PlayStation 5 ve PC’ye Remastered olarak geleceğini söyleyen Souls oyuncuları, oyunun 4K görseller ve 60 FPS ile destekleneceği yönde iddiaları bulunuyor. Söylentiler, bir kullanıcının attığı tweet ile başladı. Hatta oyunun, ilerleyen günlerde düzenlenecek PlayStation 5 etkinliğinde Demon Souls adlı oyunun Remake versiyonunun duyurulacağını bile söylüyorlar. Tabii bu da bir söylentiden ibaret. Eğer Bloodborne Remastered için resmi bir açıklama gelirse sizlere aktaracağız.

Souls Like Kısaca Nedir?

FromSoftware’in başlattığı bu akım, oyun dünyası açısından önemli bir yere sahip. Tıpkı DOOM gibi. Yeni bir çağa geçiyor video oyunları. Bu tür tamamen reflekslerinize dayalı. Karşı tarafın size atak yapması ve sizin doğru zamanda ataklardan kaçıp, rakibinizi alt etmek üzerinde dayalı olan bu tür, yalnızca FromSoftware çatısı altında yapılmıyor. Oyun popüler olduğundan dolayı diğer firmalar da yolun peşinden gidip başarılı oyunlara imza attılar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

2 Yorumlar

  1. Yazar arkadaş Souls-like’ın tanımını bilmiyor sanırım. Zamanlama yapıp saldırdığımız her oyun Souls-like mı oluyor? O zaman Skyrim de souls-like, witcher da souls-like 🙂

    • Dostum selam, yorumlarınla kendimizi geliştirmemize, hatalarımızı fark etmemize çok destek oluyorsun. Bunun için çok teşekkür ederiz. Eleştirel yorumlar cidden ekip için çok önemli. Bazen cevap veremiyoruz, dikkate almıyoruz sanmayasın. Görüşlerine, fikirlerine sağlık 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir