Anasayfa > Oyun Haberleri > Mortal Shell İçin Fragman Yayınlandı

Mortal Shell İçin Fragman Yayınlandı

Cold Symmetry adındaki geliştirici ekip Mortal Shell için bir fragman yayınladılar. Detaylar haberimizde.

Öncelikle şunu belirtmemiz gerek. Oyun türü Souls Like. Souls Like nedir diye soracak olursanız eğer şöyle yanıtlayalım. İsminden de anlaşılabileceği gibi Dark Souls’dan doğan bu tür, oyunculara aşırı derecede zorluk çektiriyor. Düşmanlar fazla hasar veriyor, öldüğünüz zaman çok uzakta aldığınız kayıt noktasına atıyor. (Bu kayıt noktalarını siz belirleyemiyorsunuz. Oyunun kendisi belirliyor.) Üstüne topladığınız puanları (altınları, ruhları) kaybediyorsunuz.

Puanlarınızın az bir miktarını kurtarabilmek mümkün. Onun için de az önce öldürdüğünüz düşmanınızı tekrar öldürmeniz gerekiyor. Başta belirttik çünkü her oyuncu bu kadar stres ve sinire katlanamayabilir. Onun dışında RPG elementlerini barındırıyor. Gözümüze batan diğer şeyler ise oyunun atmosferi. Bloodborne gibi gotik bir temaya sahip Mortal Shell. Oldukça vahşet ögeleri de barındırıyor oyunumuz. Onun dışında ise oyunun animasyonları, bölüm dizaynları, boss ve düşman çeşitliliği de oldukça çeşitli. Oynanışı henüz denememiş olsak da göründüğü kadarıyla tatmin eder gibi gözüküyor. Mortal Shell’in tam olarak çıkış tarihi henüz bilinmese de oyunun bu sene çıkacağını belirtiyor Cold Symmetry.

Mortal Shell

Mortal Shell bu yıl PC, Playstation 4, Xbox One için çıkacak.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir