Anasayfa > Oyun Haberleri > Bloodlines 2 Bir Kez Daha Ertelendi!

Bloodlines 2 Bir Kez Daha Ertelendi!

Yapımı yılan hikayesine dönmüş olan Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 bir kez daha ertelendi. Detaylar haberimizde.

2019 yılında duyurusu yapılan ve geride bıraktığımız yılın ilk çeyreği içerisinde oyuncularla buluşacağı söylenmiş olan Bloodlines 2 cephesinde işler uzunca bir süredir istenildiği gibi gitmiyor. Yayıncılığını Paradox Interactive‘in üstlendiği ve Hardsuit Labs tarafından geliştirilen oyun türünün sevilen örneklerinden olan RPG oyunu özellikle Vampire: The Masquerade – Bloodlines hayranları tarafından merakla bekleniyor olsa da geliştirme süreci boyunca peşi sıra gelen erteleme haberleri ve süreç hakkında ortaya atılan can sıkıcı iddialar oyuncuların da hevesini kırmış gibi gözüküyor.


Artık Bloodlines 2 hakkında çıkan ertelendi haberlerine bir hayli alışmış olan oyuncuları bekleyen bir kötü sürpriz daha var. Yapılan açıklamada geliştirici koltuğunda oturan Hardsuit Labs ile de Paradox Interactive‘in yollarının ayrıldığı duyurulmuş vaziyette. Böylece duyurusu ile büyük bir beklenti yaratmış olan oyun stüdyosuz kalmış oldu. Hardsuit Labs yerine projenin geliştirici koltuğuna kimin oturacağı, projenin kaldığı yerden mi devam edeceği yoksa yapımına büyük ölçüde yeniden mi başlanacağı da şimdilik gizemini koruyan konular arasında. Oyuncularsa yapım hakkındaki umutlarını her kötü haber ile biraz daha kaybediyor gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir