Anasayfa > Oyun Haberleri > Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Ertelendi

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Ertelendi

2020 yılı sonlarında çıkması beklenen Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 daha ileri bir tarihe ertelendi. Detaylar haberimizde.

İlk oyunu bir kült olarak görülen ve bu nedenle sevenleri tarafından heyecanla beklenen Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 bugün yapılan açıklama ile 2021 yılına ertelendi. Oyunun başta 2020 ilk çeyreğinde çıkması planlanmış ancak 2020 sonlarına ertelenmişti. Bugün yapılan resmi açıklama ile ise oyunun 2021 yılına ertelendiği açıklandı.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Paradox Interactive ve Hardsuit Labs yaptıkları açıklamada mümkün olan iyi oyunu sunmaya çalıştıklarını belirttiler. Orijinal Bloodlines oyununa yaraşır bir varis yapmaya çalıştıklarını açıklayan ekip, kendilerine koydukları kalite standartı ve hırslarını karşılayabilmek için daha çok zamanı ihtiyacı olduğunu belirtti. Bu yüzden 2020 sonunda çıkma amaçlarının artık mümkün olmadığını, en iyi oyuncu deneyimi için çıkış tarihini ertelediklerini belirttiler.

Açıklama “Bu basitçe alınmış bir karar ya da değerlendirdiğimiz ilk tercih değil.” şeklinde devam ediyor. “Önümüzdeki aylarda çıkış tarihi ve diğer organizasyonel değişiklikler ile ilgili bilgilendirmelere devam edeceğiz.”

Yapımcı ekip “Ne kadar zor olsa da doğru karar bu, umarım bunu anlarsınız, bizler Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2’yi geliştirmeye devam ederken sabrınıza teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklamaya son veriyor.

Şimdilik elimizdeki bilgiler bu kadar. Yeni bilgiler geldikçe sizlere aktarıyor olacağız. Bu süre zarfında serinin kültleşmiş ilk oyunu hakkında bir yazımızı okumak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Klişeye Son: Vampire the Masquearade Bloodlines

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir Yorum

  1. HAAAAYIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR YAPMA BUNU BANA YAPMAAAAAA. Valla ağlıcam ya sene sonunda Cyberpunk ile bunu oynayacağım diye o kadar çok heyecanlanıyordum ki offfff

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir