Anasayfa > Oyun Haberleri > Borderlands 3 Çapraz Platform Desteğine Kavuştu

Borderlands 3 Çapraz Platform Desteğine Kavuştu

Sevilen serinin son yapımı olan Borderlands 3 çapraz platform desteği sayesinde artık PC ve farklı konsollarda bir arada oynanabilecek. Detaylar haberimizde.

İlk oyunu ile 2009 yılında hayatımıza giren ve geliştiriciliğini Gearbox Software, yayıncılığını ise 2K‘in yaptığı seri gerek kendine has esprili tarzı ve aksiyonu, gerekse de karakteristik görselliği ile dikkatleri kısa sürede üzerine çekmişti. Oyuncuların ilgisinin ardından pek çok yan oyunun yanı sıra iki devam oyununa da kavuşan serinin son oyunu ise 2019 yılında karşımıza çıkmıştı. Gerek oyuncular, gerekse de eleştirmenler tarafından olumlu yorumlar ile karşılaşmış olan Borderlands 3 çapraz platform desteğine de nihayet kavuştu.

Cross Platform Nedir? Oyunlarda Çapraz Platform Ne Demek?

PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, MacOS ve Google Stadia için çıkış yapmış olan popüler oyun bu güncelleme ile birlikte bu platformlarda oyuna sahip olan oyuncuların birlikte oyun deneyimi yaşamalarına olanak sağlıyor. Ancak PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsolları şimdilik bu güncellemenin dışında tutulmuş durumda. Gearbox cephesinden bu konsolların da çapraz platforma eklenip eklenmeyeceği, yada ne zaman eklenecekleri konusunda ise şimdilik bir açıklama bulunmuyor. Haliyle bu gelişme PlayStation oyuncularını da bir hayli öfkelendirmiş durumda. Aynı zamanda bu güncelleme ile birlikte oyuncular Broken Hearts Day, Bloody Harvest ve Revenge of the Cartels gibi geçmiş etkinliklere de sınırlı bir süreyle erişebilecekler.

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir